Aku vŕtačky a vŕtací skrutkovač Milwaukee M18 ONEDD2-502X FUEL

Aku vŕtačka a vŕtací skrutkovač Milwaukee M18 ONEDD2-502X FUEL je výkonný a spoľahlivý nástroj, ktorý vám umožní vykonávať rôzne úlohy s ľahkosťou a efektivitou. Táto vŕtačka je vybavená bezuhlíkovým motorom POWERSTATE™ , ktorý bol vyvinutý a vyrobený spoločnosťou Milwaukee® špeciálne pre náročné aplikácie pod zaťažením. Vďaka tomu je krútiaci moment tejto vŕtačky až 135 Nm, čo je neuveriteľne vysoká hodnota.

Jednou z hlavných výhod tejto vŕtačky je jej extrémne kompaktný dizajn. S dĺžkou iba 175 mm je tento nástroj ideálny na prácu v obmedzených priestoroch, kde je ťažké dostať sa s väčšími vŕtačkami. Navyše je vybavený zdokonaleným skľučovadlom, ktoré zaručuje lepšie uchytenie nástroja a umožňuje vykonávať aj náročné aplikácie.

Inteligentný systém REDLINK PLUS™ je ďalšou výhodou tejto vŕtačky. Tento systém poskytuje náradie aj batériu pokročilú digitálnu ochranu a unikátne posilňuje výkon náradia pri zaťažení. To znamená, že sa nemusíte obávať preťaženia alebo poškodenia nástroja pri náročných úlohách.

Batériový modul REDLITHIUM-ION™ je ďalšou významnou súčasťou tejto vŕtačky.

Balenie obsahuje 2 akumulátory 5,0 Ah, rýchlonabíjačku a HD Kufor.
 
Technické parametre
Napätie 18 V
Počet dostupných akumulátorov 2
Max. moment 135
Kapacita akumulátora 5,0 Ah
Počet otáčok 1.chod/2.chod 0-550/0-2000 ot./min
Upínací rozsah skľučovadla, min./max. 13 mm
Nastavenie rýchlosti 2
Max. priemer vŕtania do dreva 89 mm
Max. priemer vŕtania do ocele 16 mm
Kufrík Áno - Heavy Duty
Hmotnosť vrátane akumulátora 2,1 kg
Nabíjačka 59 min