Aku vŕtací skrutkovač Milwaukee M18 ONEDD2-0X

Aku vŕtací skrutkovač Milwaukee M18 ONEDD2-0X je výkonný a kompaktný nástroj, ktorý je ideálny pre rôzne aplikácie. S vyšším koeficientom účinnosti pri zaťažení a nedostihnuteľným momentom točivým 135 Nm je schopný zvládnuť aj tie najnáročnejšie úlohy.

Jeho extrémne kompaktný dizajn s dĺžkou iba 175 mm umožňuje ľahký prístup do obmedzených priestorov, čo je obzvlášť užitočné pri práci na stiesnených miestach. Navyše je vybavený zdokonaleným skľučovadlom, ktoré zaručuje lepšie uchytenie nástroja a spoľahlivosť pri náročných aplikáciách.

Jednou z najzaujímavejších funkcií tohto vŕtacieho skrutkovača je možnosť optimalizácie nástroja pre konkrétnu aplikáciu pomocou aplikácie ONE-KEY™ . Táto aplikácia umožňuje používateľom vytvoriť vlastné nastavenia kontroly proti spätnému rázu a uložiť si až 4 vlastné nastavenia do pamäte náradia pre rýchly výber na pracovisku. Vďaka tomu je možné dosiahnuť opakovateľnú presnosť a efektívnejší výkon.

Aplikácia ONE-KEY™ ponúka aj funkciu sledovania a zabezpečenia nástrojov na platforme pre správu inventára založenej na technológii Cloud.

Bez akumulátora, nabíjačky s HD kufrom!

Technické parametre:

Otáčky 2000min-1
Napätie 18V
Max. krútiaci moment 135Nm
Max. priemer vŕtania do ocele 16mm
Max. priemer vŕtania do dreva 89mm
Pohon Aku
Počet dostupných akumulátorov 0
Kapacita aku 5.0Ah
Upínanie náradia skľučovadlo
Typ akumulátora Redlithium-Ion
Kapacita skľučovadla 13mm