STARPLAST Unicorn Magical House

Detský záhradný domček UNICORN MAGICAL HOUSE

 

Jedná sa o čarovný plastový domček pre deti. Vhodný do interiéru aj exteriéru. Veľmi obľúbený hlavne v detských kútikoch, ale aj v domácnostiach. Domček je charakteristický svojou kvalitou prevedenia a farebnosťou.

 

Jednoduchá montáž a demontáž bez nutnosti použitia náradia. Ďalšou prednosťou je ochrana proti UV žiareniu vďaka ktorému farby neblednú. Domček je vybavený otváracími oknami, dverami a poštovou schránkou.

 

Vhodné pre deti od 2-6let.

 

Parametre produktu Unicorn Magical House:

Rozmery balenia: š.91 x 14,5 x 61,5cm.

Rozmery výrobku: š.90cm x v.109cm x h.102cm.

Farebná kombinácia: hnedá, modrá, sivá, fialová a ružová.

Balenie: 1x kartón.

Hmotnosť: 8,9kg.

 

O výrobcovi:

Spoločnosť Starplast bola založená v roku 1967 a je rodinnou Izraelskú spoločnosťou s bohatými skúsenosťami a dlhoročným záväzkom k používaniu špičkových plastov. Je držiteľom hŕbu domácich a svetových ocenenie pre hodnotu, kvalitu, bezpečnosť a inováciu. Od roku 1976 bolo viac ako 90% produkcie vyvážať do Európy, Severnej Ameriky, Austrálie a Japonska. Aby spoločnosť ďalej podporila tento rast, založila v roku 2005 spoločnosť Starplast USA, čo ju výrazne umožňuje optimálne reagovať na potreby veľkých amerických maloobchodníkov a domácností.

 

Starplast je svetovým lídrom vo výrobe vstrekovaných plastových hračiek pre vonkajšie použitie!

 

Spoločnosť V-Garden sro je výhradným zástupca pre ČR a SK.

 

Všetky detské hračky spĺňajú smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.