Záhradný pavilon VITAVIA HERA 4500 zelený

Hliníkový skleník, priemer 230-256 cm, zelená farba, bezpečnostné sklo 3 mm.Pavilón HERA 4500 je zaradený do kategórie PREMIUM. Skleník je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilov. Presklenie je z klasického číreho bezpečnostného skla sily 3 mm.
Pavilón HERA 4500 dodávame v dvoch farbách konštrukcie - kovovo strieborná (eloxovaný hliník) alebo v zelenom laku. Kovovo strieborná verzia býva obvykle skladom (pozri informáciu hore vedľa obrázkov) a zelená verzia je vždy na objednávku s dodaním do 3 - 4 týždňov.Výrobca - VITAVIA GARDEN LTD - Veľká Británia.

Rozmery:
- priemer šesťuholníka medzi vrcholmi 256 cm
- priemer šesťuholníka medzi stenami 230 cm
- výška steny k okraju strechy 182 cm
- výška k vrcholku 257 cm

Obsahom balenia sú jednokrídlové posuvné dvere (š xv otvoru = 62 x 177 cm), AL profily, presklenie, lakovaná oceľová pozinkovaná základňa, 1x lamelové ventilačné okienko s manuálnym otváraním, všetok spojovací materiál. Presklenie je ukotvené do konštrukcie pomocou kovových sponiek. Skleník možné postaviť len na základňu z pozinkovaného plechu (obsahom balenia). Ku skleníku je možné dokúpiť rad nadštandardného príslušenstva - regály, teplomery, vlhkomery, zavlažovacie zariadenia, elektrické odporové vykurovanie pôdy.

Skleník dodávame ako stavebnicu s podrobným montážnym návodom.


Technické parametre:
Kategória: Hliníkové skleníky
Farba: zelená
Str. okná: 1x
Zastavaná plocha: 5.29m2
Šírka (vonkajší): 2.30 - 2.56 m
Dĺžka (vonkajší): 2.30 - 2.56 m
Výška (vonkajší): 2.57
Dvere: jednokrídlové posuvné
Šírka dverí: 0.62
Výška dverí: 1.77
Ukotvenie presklenia: oceľové sponky
Materiál konštrukcie: eloxovaný hliník
Materiál presklenia: bezpečnostné sklo 3 mm
Výrobca: Vitavia Garden
Základňa pribalená: áno
Hmotnosť: 175 kg