Záhradný domček Palram Skylight 8x8 hnedý

Špičkovo spracované a nesmierne odolné záhradné domčeky Skylight z polykarbonátu najvyššej kvality a so strechou zo špeciálneho polykarbonátu, ktorý prepúšťa slnečné svetlo do interiéru domčeka. Ideálna na uloženie záhradného náčinia, športového vybavenia, grilovacích potrieb alebo záhradného nábytku. Výber materiálu u záhradného domčeka je úplne zásadné.

Plechové domčeky či lacné plastové domčeky z polyetylénu majú mnoho nepríjemných vlastností, ktoré skracujú ich životnosť. Či už je to hrdza alebo krehnutie plastu, zlá odolnosť týchto materiálov voči hrubšiemu zaobchádzaniu, horšie odolnosť proti snehovej nádielke či ľadovcu. Najmodernejším materiálom dnes je polykarbonát, ktorý žiadnu z týchto necností netrpia. Musí to byť však kvalitná polykarbonát s dokonalou UV ochranou. Taký, ktorý vyrába napríklad spoločnosť PALRAM a ktorý sa svetoví architekti nebojí používať na tých najzaujímavejších stavbách dneška. Ak sa chcete po mnoho rokov tešiť z naozaj kvalitného výrobku a využiť všetky technické know-how lídra na trhu, odporúčame Vám zvoliť záhradný domček od spoločnosti Palram.

Odolné a bezúdržbové záhradné domčeky s možnosťou predĺženia vďaka unikátnemu modulárnemu systému. Základné domček o rozmeroch cca 230 x 230 cm, možno kedykoľvek zväčšiť pridaním modulu s dĺžkou 150 cm. Takéto moduly možné vložiť až 3 a získať tak záhradný domček o rozmere 230 x 680 cm. Domček je vyrobený zo špičkového polykarbonátu so 100% UV ochranou, takže materiál nikdy (na rozdiel od lacných domčekov z polyetylénu PE) nezkřehne a tak bez problémov odolá zmenám teplôt, dažďu, prívalom snehu alebo krúpom po desiatky rokov.

Zosilnená konštrukcia z hliníkových profilov takisto nikdy nezhrdzavie. Pozinkovaná oceľová základňa výrazne zvyšuje pevnosť a odolnosť domčeka. Unikátny strecha z polykarbonátu prepúšťajúceho svetlo presvetľuje domček zvnútra. Polykarbonát je bezúdržbový, ľahko sa čistí. Žiadne starosti s náterom, hnilobou či hrdzou. Široké uzamknuté dvere v hliníkovom ráme s nízkym prahom. Možnosť vybaviť poličkami Skylight Shelf, ktoré sa jednoducho montujú na rám domčeka.

Technické parametre:
Rozmery domčeku (D x Š x V): 230 x 228 x 234 cm
Vnútorné rozmery domčeka: 223 x 223 x 228 cm
Skladovacie objem: 10.1 m3
Rozmer dverí (V x Š): 177 x 128 cm
Výška steny: 179 cm
Materiál rámu: rozšírené hliníkové profily nepodliehajúce korózii
Farba rámu: strieborná
Farba stien: hnedá
Farba strechy: sivočierna
Materiál dosiek (steny): polykarbonát so 100% UV ochranou
Materiál dosiek (strecha): polykarbonát so 100% UV ochranou prepúšťajúce slnečné svetlo (10%)
Podlaha: protišmyková. súčasť balenia
Ventilačné okno: 2
Zámok dverí: áno. uzamykateľný
Snehová odolnosť: 75 kg/m2
Rám základňa (D x Š x V): 183.5 x 42 x 11 cm
Panely (D x Š x V): 184 x 80.2 x 14 cm