Otočné zveráky, 100mm

Otočné zveráky so šírkou 100 mm sú vysoko kvalitné nástroje, ktoré zaisťujú presné a spoľahlivé upnutie materiálov. Tento konkrétny model, Extol Premium s objednávacím číslom 8812622, ponúka širokú škálu vlastností a výhod.

Jednou z kľúčových funkcií tohto zveráka je jeho horizontálne otočná základňa, ktorá umožňuje otočenie o 360 °. Tým sa zaisťuje ľahké a pohodlné umiestnenie materiálu v správnej pozícii.

Tvrdené čeľuste zveráka majú tvrdosť HRC 50-58 a šírku 100 mm, čo zaisťuje pevný a stabilný úchop materiálov. Maximálne rozovretie zveráka dosahuje 100 mm, čo umožňuje prácu s rôznymi veľkosťami materiálov.

Telo zveráka je vyrobené z kvalitnej liatiny, čo zaisťuje odolnosť a dlhú životnosť. Maximálna upínacia sila zveráka dosahuje 20 kN, čo zaručuje silné a bezpečné uchytenie materiálu.

Ďalšou výhodou tohto zveráka je povrchovo opracovaná kovacia plocha v zadnej časti, ktorá poskytuje možnosť ďalších manipulácií s materiálom.

Celková hmotnosť tohto otočného zveráka je 7,2 kg , čo zaisťuje dostatočnú stabilitu a jednoduchú manipuláciu pri práci.

Otočné zveráky so šírkou 100 mm sú teda spoľahlivým nástrojom pre širokú škálu aplikácií a sú vhodné ako pre profesionálne použitie, tak aj pre domáce dielne.