Nehorľavá krycia látka HERCULES 2x1m

Nehořlavá látka pre ľahké priemyselné aplikácie. Látka je vyrobená zo sklených vlákien s povrchovou úpravou spomaľujúcou hoření. Z jednej strany je látka opatrená hliníkovou pigmentáciou zlepšujúcou protiskluzovú odolnosť a odolnosť proti trepaniu. Látka Kronos je zvlášť vhodná na vertikálne použitie ako ochranný záves pri zváraní alebo brúsení. Látka je netoxická, bez obsahu azbestu. Maximálna teplota 900 ° C. Gramáž 1220 g / m2.

Doporučený spôsob použitia:
Horizontálne i vertikálne aplikácie
Ľahké svářečské práce
Brúsenie
Aplikácia

Pri prijímaní vhodných nehorľavých krycích látok musia byť splnené tieto podmienky:
Umiestnenie nehořlavých krycích látok - dopadají-li sparkami na krycí látku položenou horizontálne, pôsobí veľmi intenzívne na materiál. Preto je nutné použiť silnejší a viac žiaruvzdornejší materiál.
Pracovní aplikace - broušení, pájanie a ľahká výroba vyžaduje menej žiaruvzdorného materiálu. Náročné svařování alebo rozčlenenie, pri ktorých vzniknú čiastočky zmietaného kovu, vyžadujú odolnejšie krycie látky.
Flexibilita látok - gramáží (váhou) krycieho materiálu je dána jej prispôsobivosťou. Krycí látku o nižšiu váze je možné použiť na ochranu malých predmetov a komponentov, ktoré je nutné zakryť.

Parametry produktu:
Gramáž: 1220 g / m2
Max. Teplota nepretržitě: 750 ° C
Max. Teplota přerušovaně: 900 ° C
Farba: šedá
Rozmery: 2 x 1 m