PRIEMYSELNÝ POPISOVAČ GENIFIX - ŽLTÝ PO 1KS

Popisovače KOWAX® GeniFix®

- hrúbka hrotu 2,0 - 4,0mm 
- výdrž až 250m 
- obsahujú atrament na báze laku, sú bez prísady toluénu a xylénu. 
- neovplyvňujú následné povrchové úpravy (zinok / farba) 
- sú vodeodolné, rýchloschnúci a vhodné pre povrchy väčšiny materiálov: kovové, gumové a plastové diely v automobilovom priemysle. 
- ideálne pre popisovanie mastných a silne znečistených povrchov. 
- majú vynikajúcu priľnavosť na poréznym i hladkom povrchu a sú vysoko odolné proti oderu.

Naše najnovšie generácie lakovaných atramentov GeniFix® je špeciálne vyvinutá, aby poskytla lepšiu viditeľnosť na tmavých povrchoch. GeniFix® je schopný označiť prakticky akýkoľvek materiál, a zanechať značku s vysokým kontrastom, ktorá je odolná voči vode, blednutiu a odreniny. K dispozícii v niekoľkých živých farbách, GeniFix® ponúka vynikajúcu priľnavosť, veľmi rýchle schnutie a je vhodný pre použitie v širokej škále aplikácií - vrátane umenia a remesiel.

KOWAX® GeniFix® vo vašej továrni:
Atramenty GeniFix® sú garantované po dobu 12 mesiacov od ich dodania, ak sú skladované v originálnych uzavretých obaloch. Popisovače GeniFix® skladujte medzi 10oC
Atramenty GeniFix® sa počas skladovania ľahko usadzujú. To je úplne normálne. Pred použitím musí byť popisovača skladované po dobu najmenej 24 hodín pri izbovej teplote (cca 20 ° C) a potom dôkladne premiešané, kým atrament nemá potrebnú konzistenciu. 
GeniFix® atramenty, ktoré majú prejdenú trvanlivosť, môžu byť stále v poriadku. Ak chcete toto overiť vykonajte pracovnú skúšku.

Nezabudnite, že atramenty GeniFix® sú horľavé kvapaliny. Ďalšie informácie nájdete v bezpečnostnom liste materiálu GeniFix®.

Naše atramenty neobsahujú žiadne látky, ktoré by mohli vzbudzovať veľké obavy (SVHC), benzén, toluén alebo xylén.