Kondenzačné bezprašný sušič vzduchu Atmos (AHD 61)

ATMOS Kondenzačné sušičevzduchu sú veľmi tiché abezprašné,preto sa hodí aj do laboratórií alebodo prevádzky svysokým nárokom na bezprašnosť.Tieto sušiče slúži na odstránenie vodných pár zo stlačenéhovzduchu ,používaného na priemyselné účely vo vnútornom prostredí. Sušič ochladí vzduch skoro na bod mrazu a tým vylúči olejové pary a vlhkosť. Skondenzovanej kvapaliny sú potom odvádzané odvodom kondenzátu.

Sušiče radu AHD sú malé, ale veľmi výkonné a pritom efektívne a moderné. Vo svojej kategórii patrí medzi špičkové produkty. Ďalej sa tieto sušiča môžu chváliť nízkymi prevádzkovými nákladmi a širokým spektrom využitia v priemyselných oblastiach. Taky veľkou výhodou je, že sú plne automatické a ľahko ovládateľné, vďaka jednoduchému riadiacemu panelu. Tiež sú jednoduché na inštaláciu a údržbu.

Sušiča stlačeného vzduchu AHD s nízkou tlakovou stratou a vysokou spoľahlivosťou, sú koncipované tak, aby udržiavali požadovaný tlakový rosný bod + 3 ° C a zároveň mali minimálnu spotrebu elektrickej energie. Kompaktné medený výmenník tepla zlučuje funkcie výmenníka vzduch-vzduch, vzduch-chladivo.V chladiace okruhy sú použitévysoko výkonné kondenzátory, ekologické chladivo R134a a spoľahlivé kompresory.

Sušiča stlačeného vzduchu AHD sú certifikované podľa DIN EN ISO 9001: 20003

Limitné podmienky na prevádzku sušiča
  • Vstupný tlak max. 16 bar
  • Vstupný tlak min. 3 bar
  • Teplota vstupného vzduchu max. +49,0 ° C
  • Teplota vstupného vzduchu min. +4,4 ° C
  • Teplota okolia max. +43,0 ° C
  • Teplota okolia min. +4,4 ° C

dôležité upozornenie

Z dôvodu záruky na sušič je výrobcom striktne požadované, aby bol na vstupe do sušiča (medzi vzdušníkom kompresora a sušičom vzduchu) zaradený filter pre odstránenie zvyškového oleja. Pre sušič AHD 61 je v
ýrobca doporučený filter NGF-F03-B-SF.

Technické parametre:
Napájacie napätie: 1 x 230 V
Príkon: 0,34 kW
Výkonnosť: 60 m3/hod
Maximálny pretlak: 16 bar
Tlakový rosný bod (TRB): +3 ° C
Typ chladiva: R134a
Pripojenie: G 3/4 '
Hlučnosť: 53 dB (A)
Hmotnosť: 28 kg
Rozmery (Š x D x V): 368 x 394 x 568 mm