Scheppach HC 24 Si tichý bezolejový dvojvalcový kompresor 8 bar so vzdušníkom 24 l

Kompresor Scheppach HC 24 Si je tichý bezolejový dvojvalcový kompresor, ktorý nájde svoje využitie aj v miestach a prevádzkach, kde sú nárokované požiadavky na nízku mieru hluku. Hlučnosť 68 dB zaručuje minimálnu hluk tohto kompresora. Len pre porovnanie uveďme, že bublanie varné kanvice sa pohybuje na rovnakej miere hladiny hluku.

Bezolejová technológia zabezpečuje, aby neunikali žiadne olejové pary do vzdušníka a ani ďalej do spotrebiča vzduchu. Tieto vlastnosti znamenajú využitie v potravinárstve, pri špeciálnych lakovníckych prác a pri tlakovaní výčapných zariadení. Bezolejová technológia navyše znižuje nároky na údržbu celého stroja.

Vzdušník s objemom 24 l slúži ako zásobáreň stlačeného vzduchu a vďaka tomu sa motor automaticky zapína len v prípade, keď tlak vzduchu klesne pod požadovanú úroveň. Vzdušník navyše výrazne rozširuje možnosti kompresora, pretože vďaka jeho prítomnosti môžete s kompresorom vykonávať aj zložitejšie úkony za použitia rôznych druhov pneumatického náradia. Kompresor sa tak stáva naozaj všestranným pomocníkom.

Kompresor obsahuje manometer vzdušníka a manometer pre kontrolu pracovného tlaku, tlakový spínač a odkalovaciu ventil. Jednoduchá manipuláciu so strojom je zaistená prídavným madlom a kolieskami, zatiaľ čo vďaka antivibračnímu podstavci je umožnený pokojný chod stroja.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:
Príkon: 550 W
Objem vzdušníka: 24 l
Max. tlak: 8 bar
Sací výkon: 120 l/min
Regulácia pracovného tlaku: Áno
Typ motora: 230 V. 50 Hz