Picotig 200 AC/DC pulz 8P + kábel + horák tig

Picotig 200 AC/DC pulz 8P + kábel + horák tig + plynová hadica. Vynikajúca ručné elektrické zváranie. Ľahké invertorové prístroje k mobilnému využitiu. Prenosné prevedenie, ramenný popruh. Cena je uvedená za samostatný stroj.

ovládanie Picotig

Veľmi jednoduché ovládanie - zapnite a začnite zvárať

Priamy prístup ku všetkým dôležitým parametrom WIG.

Ovládanie jedným tlačidlom s prehľadným intuitívnym užívateľským rozhraním.

Rozsiahle funkcie AC s priamym prístupom.

 

Prenosné prevedenie je extrémne malé, kompaktné a ľahké, transport na rebríkoch a lešeniach aj vo zúžených priestoroch je teraz veľmi jednoduchý. Vždy konštantný výkon: Veľké výkyvy napätia generátora alebo v sieti na stavenisku nepredstavujú žiadny problém!

prednosti

Nikdy nekončiaci sila na sieti s 1 fázou

Silný zvárací prúd 230 ampér na sieti 230 voltov so zástrčkou s ochranným kontaktom (sieťová poistka 16 ampér).

100% vhodný pre použitie na stavbách

Na najväčšej staveniska a do najtvrdších montážnych podmienok, pri použití prívodných sieťových káblov s dĺžkou do 50 m alebo priamo na generátora. Veľká tolerancia v oblasti výkyvov v sieti zabezpečuje perfektné výsledky zvárania.

spoľahlivé zapálenie

Opakovateľné elektronickej vysokofrekvenčné zapálenie a upravené parametre začatí zvárania na dosiahnutie najlepších podmienok pre zapálenie v rámci každej aplikácie.

AC: Spoľahlivé zapálenie, stabilný oblúk vďaka možnosti optimálneho nastavenia tvaru vrchlíka v súlade s priemerom volfrámové elektródy, tým sa znižuje opotrebenie elektródy.

DC: Upravené spúšťací parametre zvárania na dosiahnutie najlepších podmienok zapálení pri akomkoľvek použití.

Tvary striedavého prúdu k akémukoľvek použitiu

Výber individuálnych vlastností zváranie využitím rôznych tvarov striedavého prúdu: sínusoida - pre mimoriadne jemné spájanie; lichobežník - univerzálne nastavenie k takmer akémukoľvek použitie; trojuholník - pre mimoriadne ťažké prípady.

AC špeciál k spojeniu tenkého a silného materiálu

Ľahko a spoľahlivo pripojíte 1 mm k 10 mm! Spoľahlivé spájanie hliníkových plechov s výrazným rozdielom hrúbky: Dobrý závar do masívnejšieho plechu, nedochádza k prepáleniu tenšieho plechu.

Technické parametre: