Caddy MIG C160 ESAB

Prenosný jednofázový invertorový zvárací zdroj MIG / MAG so zabudovaným podávačom pre cievky 200mm. Zdroj Caddy ™ Mig C160 je určený pre zváranie metódou MIG / MAG nelegovaných materiálov u menších zvarencov a opravách a renováciách. Jednoduché ovládanie a vysoký výkon poskytujú vynikajúcu kvalitu zvárania po dlhú dobu bez únavy. Je vynikajúci spoločník v krytých priestoroch alebo pri zváraní vonku.

So zdrojom Caddy® Mig C160 nastavíte iba hrúbku zváraného materiálu a môžete začať zvárať. Teplejšie alebo studenšie kúpeľ môže byť nastavená regulátorom vneseného tepla. Obvody PFC zaisťujú o 30% vyšší výkon pri rovnakej úrovni istenie. Zdroj Caddy ™ Mig C160 je postavený na výkonnom invertorovou zdrojmi. Vnútri je zabudovaný podávací mechanizmus vrátane priestoru pre cievku s prídavným zváracím materiálom.

Spoločnosť ESAB predstavila nový doplnok svojej populárnej rady zváracích zdrojov Caddy®, a síce Caddy® Mig C160, ktorý je optimalizovaný pre zváranie nízkouhlíkovej ocele drôtom o priemere 0,8 mm. Tento kompaktný, ľahký (11,4 kg) a robustný zvárací zdroj je vhodný pre montážne, údržbárske a opravné práce vo výrobných alebo opravárenských dielňach, a tiež na staveniskách.

Stroj sa vyznačuje zabudovaným podávačom zváracieho drôtu, ktorý pojme 200mm cievky (asi 5 kg). Polaritu možno meniť tak, aby obsluha mohla používať buď plné, alebo plnené elektródy. Prenositeľnosť, dôležitá vlastnosť Caddy® Mig C160, je teraz dokonalejšie vďaka jedinečnému a starostlivo navrhnutému systému manipulácie so zváracím káblom, čo znamená, že Caddy® Mig vrátane zváracích káblov možno prenášať bezpečne, ľahko a efektívne. Nová konštrukcia takisto využíva niektoré moderné materiály, vďaka ktorým je plášť zdroja ľahký, trvanlivý a nárazuvzdorný.


Pozoruhodným rysom nového stroja Caddy® je jeho jednoduchá obsluha. Užívateľ iba nastaví hrúbku tabule v rozmedzí 0,5 až 4 mm. Otočný regulátor intenzity ohrevu zaistí, že zvary budú mať podľa potreby vyššiu alebo nižšiu teplotu.

Napájanie z jednofázového zdroja alebo z mobilného generátora znamená, že Caddy® Mig 160i je možné používať prakticky kdekoľvek. Vďaka veľkej pozornosti venovanej v priebehu navrhovania elektrických obvodov kompenzáciu účinníka a harmonických Caddy® Mig 160i dodáva zo siete o 30% vyšší zvárací výkon pri rovnakej hodnote poistky. Pri 35% pracovnom cykle stroj dodáva 150 A / 21,5 V a pri 100% pracovnom cykle stále dosahuje pôsobivých hodnôt 100 A / 19 V. Prúd možno nastaviť v rozsahu 30-160 A a rýchlosť posuvu spojitého zváracieho drôtu možno nastaviť v rozmedzí 2 -11 m / min.

Obsah balenia:

zabudovaný horák 3m

napájací kábel 3m

plynový hadica 4,5m s rýchlospojkou

zemniaci kábel so svorkou

jednoduchý ramenný popruh

kompletné príslušenstvo horáka pre drôt Ø 0,8 mm

manuál

cievka drôtu OK Autrod 12.51, 0.8 mm - 1kg

Technické parametre:
napájacie napätie [V]: 1 x 230
prúdový rozsah [A]: 30 - 160
napätie naprázdno [V]: 60
ED 35% výkon [A]: 150
ED 100% výkon [A]: 100
druh krytia [IP]: 23
rozmery D x Š x V [mm]: 449 x 198 x 347
hmotnosť stroja [kg]: 11,4
rýchlosť posuvu drôtu [m / min]: 2 - 11
priemer cievky [mm]: 200
hmotnosť cievky [kg]: 5
priemer drôtu [mm]: 0,6 - 1,0