Trvalo plastická univerzálna tesniaca hmota - PETEC Uniplast Dichtung dauerplastisch

Trvalo plastická, univerzálna tesniaca hmota modrej farby na báze polyuretánu v tube (80 ml) je vysoko odolná a dokonale tesní rôzne montážne spoje. Má široký rozsah použitia, dokonale tesní najrôznejšie montážne spoje súčasťou automobilových agregátov, prevodoviek, strojov, turbín atď. Používa sa vždy v spojení alebo ako doplnok všetkých pevných tesniacich materiálov, ako sú napríklad korok, papier, guma, kov / meď, zlepšuje a optimalizuje dlhodobo tesniace schopnosti týchto materiálov.
 
Zostáva trvalo pružná, vôbec netvrdne. Ľahko sa spracováva a nesteká. Vyniká vysokou priľnavosťou k podkladu a mechanickou odolnosťou. Výborne odoláva vibráciám, vyšším teplotám, vode, slanej vode, pohonným hmotám, olejom, nemrznúcim chladiacim prostriedkom, rôznym chemikáliám, ale aj poveternosti, zabraňuje korózii. Vysoká profesionálna kvalita (Made in Germany).

Technické parametre:
farba:modrá
viskozita:> 1.200.000 Pa.s
vytvrdzovacie systém:plastický
funkčné pevnosť:ihneď
teplota spracovania:+ 10 ° C do + 35 ° C
teplotná odolnosť: - 50 ° C do + 250 ° C

 

Aplikácia:
Plocha pre tesniace prípravok sa očistí a z tuby s nasadenou špičkou (súčasť balenia) sa nanesie potrebné množstvo prípravku, väčšinou vo forme tesniace húsenice, zásadne v spojení a ako doplnok pevných tesnenie (korok, papier, guma, meď a pod.). Ihneď potom možno pokračovať v montáži.

Množstvo: 80 g v tube