Bezuhlíková aku vŕtačka DeWALT DCD800E2T (2x aku PowerStack) 90 Nm

Popis produktu:

Akumulátorová vŕtačka DeWALT DCD800 je predstaviteľom novej generácie vŕtačiek výrobcu DeWALT a slúži ako nástupca staršieho modelu DCD791. Nová generácia prináša zlepšenie vo výkone, rozmeroch a funkcionalite. S maximálnym krútiacim momentom 90 Nm poskytuje vŕtačka DCD800 vysoký výkon, ktorý vám umožní efektívne pracovať s rôznymi materiálmi a vykonávať aj náročnejšie práce. oproti predchádzajúcej generácii navyše ponúka až o 40% vyšší výkon ao 25% menšie rozmery. Verzia DCD800E2T je dodávaná s dvojicou batérií PowerStack.

Vylepšený výkon pre náročnejšie úlohy

Aku vŕtací skrutkovač DCD800 s maximálnym krútiacim momentom až 90 Nm a kompaktným telom s dĺžkou 177 mm je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálny výkon pri plnení najnáročnejších úloh. Vďaka svojmu vysokému momentu 90 Nm je táto vŕtačka schopná s ľahkosťou zvládnuť aj tie najnáročnejšie úlohy, ako je vŕtanie väčších priemerov alebo pevné utiahnutie skrutiek. S touto silou a výkonom je DCD800 ideálnou voľbou pre profesionálov a náročných nadšencov, ktorí hľadajú to najlepšie a najvýkonnejšie náradie na trhu.

 

Inovované otočné LED svetlo nastaviteľné do troch polôh

Model aku vŕtačky DCD800 je oproti predchádzajúcej generácii vybavený vylepšeným natáčacím LED svietidlom umiestneným na pätke, ktoré zaisťuje lepšiu viditeľnosť v tme a stiesnených priestoroch. Toto LED svietidlo je navrhnuté tak, aby osvetľovalo pracovný priestor presne tam, kde je to potrebné, a poskytovalo dostatočné osvetlenie pre presnú prácu. To je obzvlášť užitočné pri vŕtaní alebo uťahovaní skrutiek v úzkych alebo zle prístupných priestoroch, kde je obmedzený prístup svetla. Osvetľovaciu LED diódu je možné nastaviť do troch polôh podľa potreby.

 

Celokovová prevodovka a výkonný bezuhlíkový motor

Vŕtačka je vybavená celokovovou dvojstupňovou prevodovkou, ktorá je optimálne odladená pre maximálny výkon a spoľahlivosť. Táto prevodovka zaisťuje hladký prenos energie a umožňuje vám presne dávkovať silu pri vŕtaní alebo skrutkovaní. Bezuhlíkový motor je ďalším významným prvkom tohto vŕtacieho skrutkovača, ktorý ponúka vyšší výkon a lepšiu efektivitu v porovnaní s tradičnými motormi s uhlíkmi. Ďalšou výhodou bezuhlíkového motora je jeho vyššia efektivita. Vďaka tomu sa využíva energia z akumulátora oveľa účinnejšie.

 

Moderné akumulátory PowerStack s plochými článkami

Variant aku vŕtačky DCD800E2T je vybavený najnovším PowerStack akumulátorom, ktorý prináša ešte väčší výkon a výdrž. PowerStack akumulátory využívajú revolučnú technológiu stohovaných plochých článkov, ktorá umožňuje dosiahnuť výrazne vyšší výkon pri menších rozmeroch a nižšej hmotnosti. Nové batérie PowerStack majú navyše výhodu v tom, že sú plne kompatibilné so starším 18V XR náradím od výrobcu DeWALT, a to vrátane príslušenstva. To znamená, že pokiaľ už vlastníte náradie z radu XR, nemusíte investovať do nového príslušenstva.

  • 2x aku PowerStack (1,7Ah)
  • 1x nabíjačka DCB115
  • 1x pútko za opasok
  • 1x kufor Tstak