Aku vysávač lístia Einhell VENTURRO 36/240

Aku vysávač lístia Einhell VENTURRO 36/240 je zdĺhavý zber lístia minulosťou! Výkonný 36V akumulátorový vysávač lístia pracuje úplne bez káblov, je zároveň fúkačom lístia a má aj integrovaný drvič.

Aku vysávač lístia je súčasťou výkonného radu Einhell Power X-Change , kde je možné flexibilne kombinovať všetky batérie, systémové zariadenia a nabíjačky. Vďaka technológii TWIN-PACK , ktorá kombinuje dva 18V akumulátory a bezkefovému motoru je zaručený vyšší výkon a dlhšia doba prevádzky. S maximálnym sacím výkonom 740 m³ za hodinu odstráni tento ľahký vysávač s hmotnosťou 4 kg behom okamihu aj veľké množstvo lístia. Vďaka funkcii drvenia skončí lístie v zbernom vaku s objemom 45 litrov , zmenšenom na desatinu pôvodného objemu. Kvalitný zberný vak je vybavený dvoma priezormi na kontrolu stavu naplnenia a ľahko a rýchlo sa zacvakne do rúrky. Pomocou tlačidla je možné kedykoľvek a bez námahy prepínať medzi funkciami sania a fúkania.

Pokiaľ je aku vysávač lístia používaný ako fúkač lístia, odfúkne lístie pomocou prídavnej funkcie boost rýchlosťou až 240 km/h . Vďaka rýchlostnej elektronike s LED displejom je možné individuálne regulovať sací a fúkací výkon. Vďaka prídavnej rukoväti je možné aku vysávač lístia optimálne ovládať oboma rukami, optimálne odľahčenie zaisťuje tiež pohodlný popruh na prenášanie. Vďaka dvom veľkým kolieskam na konci sacej rúrky je možné vysávač lístia pohodlne premiestňovať aj na nerovnom teréne.

Vďaka integrovanému nástennému držiaku je možné prístroj ľahko uložiť. Pre ľahké čistenie je vysávač lístia vybavený čistiacou klapkou s bezpečnostným spínačom. VENTURRO 36/240 sa dodáva bez batérie a nabíjačky .