Mikroprocesorová nabíjačka Pulse 50 EVO Telwin

Pulse 50 EVO Mikroprocesorová pulzná nabíjačka Telwin, 12-24 V s funkciou desulfatizácie autobatérie, automaticky nabíja všetky typy autobatérií, podpora štartu

Elektronická, mikroprocesorom riadená automatická pulzná nabíjačka na všeobecnú údržbu batérií WET, GEL, AGM, SPIRAL MF (motocyklové batérie, špeciálne batérie pre prácu na klopných zariadeniach - výrobca OPTIMA - Johnson Controls), batérie START - STOP 12/24 V. Úplne nový generátor pulzného nabíjania zaručuje lepší nabíjací výkon o 50 % v porovnaní s tradičnými nabíjačkami.

Nabíjanie je rozložené do ôsmich fáz.

Pulse 50 má nasledujúce funkcie:

  • Automatické nabíjanie a údržba batérií pomocou PULSE TRONIC
  • Režim nabíjania na regeneráciu sulfatovaného akumulátora, keď sú dosky akumulátora pokryté sulfátom a akumulátor je nepoužiteľný, alebo na nabíjanie veľmi vybitého akumulátora
  • Na údržbu batérií vozidiel vystavených v autosalónoch. Pulse 30, 50 je vyrobený v nehorľavom prevedení, má ochranu proti skratu, prepólovaniu, vstupnému prepätiu a proti pripojeniu chybného, skratovaného akumulátora.
  • Podpora štartovania

Režimy nabíjania:

  • Automatický režim: nabíjačka vykoná automatickú voľbu prúdu podľa kapacity batérie s priebežným monitorovaním procesu nabíjania. Proces nabíjania je možný aj pri úplne vybitom akumulátore s napätím 2 V.