MIMAL Veľkoformátové kliešte na dlažbu

Veľkoformátové kliešte na dlažbu MIMAL Maxima 140 kg sú ideálnym nástrojom na manipuláciu s ťažkými veľkoformátovými dlaždicami. Vďaka nosnosti 140 kg sú tieto kliešte schopné manipulovať s veľkými a ťažkými dlažobnými kockami.

Tieto kliešte sú určené na manipuláciu s dlažobnými kockami rôznych veľkostí. Môžete ich použiť na veľkoformátové dlažobné kocky s rozmermi, ako sú (800x800x80) a iné s rozsahom od 600 do 1000 mm. To zaručuje všestrannosť a flexibilitu pri práci s rôznymi typmi veľkých dlažobných kociek.

Kliešte sú vybavené špeciálnymi rukoväťami, ktoré chránia dlažobné kocky pred poškodením počas manipulácie. To je dôležité pre zachovanie kvality a estetického vzhľadu dlažby.

Na pohodlnú prepravu a skladovanie sú kliešte vybavené odnímateľnými rukoväťami. To umožňuje jednoduché a efektívne skladovanie klieští a šetrí miesto na pracovisku.

Ďalšou výhodou klieští je prepravné oko umiestnené v strede zariadenia. Vďaka tomu sa kliešte dajú ľahko namontovať na väčšinu strojov so zdvíhacou funkciou, čím sa zabezpečí bezpečná a jednoduchá manipulácia s veľkými dlaždicami.

S nastavením rozpätia 600/750/800/1000 mm a hmotnosťou 10 kg sú tieto kliešte praktickým a spoľahlivým nástrojom pre profesionálnych pracovníkov a domácich používateľov, ktorí sa zaoberajú kladením veľkých dlažieb.

Špecifikácie:

Nastavenie šírky: 600/750/800/1000 [mm]
Nosnosť: 140 kg
Hmotnosť: 10 kg