Multifunkčná baterka/čelová lampa SCANGRIP Flex Wear Kit

FLEX WEAR je malý a účinný: poskytuje svetelný výkon až 150 lúmenov. Okrem toho môžete nastaviť svetelný tok v dvoch úrovniach, 50 % a 100 %. Okrem hlavného svetla má svietidlo FLEX WEAR aj bodové svetlo so svetelným tokom 100 lúmenov. Medzi výhody tejto multifunkčnej baterky patrí kompaktný, moderný dizajn so zaoblenými hranami a naozaj nízka hmotnosť: len 42 gramov.

Maximálne využitie a prispôsobivosť

Príslušenstvo v súprave umožňuje maximálne využitie a prispôsobenie baterky. Vďaka úchytu si môžete baterku pripevniť aj na čiapku.

Svietidlo FLEX WEAR môžete používať aj ako čelovku, ktorú možno voľne otáčať o 360° a dosiahnuť tak najvhodnejšie osvetlenie. Keď baterku presuniete z čela na stranu nad uchom, môžete si bodovým svetlom svietiť do diaľky.

Svietidlo FLEX WEAR má naozaj široké možnosti využitia, pretože ho môžete pripevniť, kamkoľvek chcete a kdekoľvek potrebujete: na vrecko bundy alebo nohavíc pomocou klipu, na čiapku pomocou špeciálneho klipu alebo ho môžete po pripevnení na flexibilnú čelenku používať ako čelovku. FLEX WEAR však môžete používať aj ako baterku, pretože má bodové svetlo, alebo ako osvetľovaciu lampu, pretože má zabudovaný silný magnet.

 

Parametre:

Hlavné svetlo:

Svetelný tok, max (lumen): 150

Svetelný tok, min (lumen): 75

Osvetlenie, max (lux/0,5 m): 200

Osvetlenie, min (lux/0,5 m): 100

Osvetlenie, vzdialenosť (m): 45

Účinnosť LED (lm/W): 160

CCT (Kelvin): 6000

CRI: Ra > 80

Nastavenie svetla: 2 fázy

Uhol vyžarovania: 110°

 

Bočné svetlo:

Svetelný tok, max (lumen): 100

Osvetlenie, max (lux): 2200

Uhol vyžarovania: 15°

CRI: Ra > 70