Bezolejový vzduchový kompresor štvorvalcový, 100 l, 230 V - ASTA

ASTA Bezolejový vzduchový kompresor štvorvalcový

Výkonný a praktický kompresor s veľkým vzdušníkom ideálny pre použitie v autoservise či pneuservise , dielni, výrobnej prevádzke a na ďalších miestach.

Technické parametre:

objem vzdušníka: 100 litrov
výkon: 240 l/min - 480 l/min
maximálny tlak: 8,5 bar
napájanie: 230 V/50 Hz
príkon motora: 3,0 kW
počet valcov: 4
dĺžka prívodného kábla: 5 metrov
hlučnosť: 70 dB
rozmery: výška 785/šírka 405/dĺžka 1000 mm
hmotnosť: 65,6 kg

Tlakový spínač (tzv. presostat) je vybavený tlakomerom (indikuje tlak v nádrži), vypúšťacím ventilom, bezpečnostným ventilom (8,8 bar) a napájacím káblom 3 x 2,5 mm 5 m. Vzdušník má v spodnej časti vypúšťací ventil pre odvod vodného kondenzátu, vďaka čomu je podstatne znížená náchylnosť ku korózii.

K štandardnému vybaveniu patria dva vývody vzduchu s rýchlospojkami, regulátor tlaku a sušič vzduchu.

Prevádzka je veľmi tichá a komfortná: motor je uložený na gumových silentblokoch, vďaka čomu je podstatne znížené množstvo vibrácií, účinné tlmiče držia hluk na veľmi príjemnej úrovni 70 decibelov.

Stroj je napájaný zo štandardnej elektrickej siete 230 V, vďaka čomu ho možno zapojiť na drvivej väčšine miest. Motor je vybavený tepelnou ochranou zabraňujúcou jeho poškodeniu v prípade prehriatia, chladený je ventilátormi.

Jednoduchý transport vďaka podvozku s dvoma kolieskami tlmiacimi vibrácie a veľkému madlu.

Kvalitný výrobok: nádrž je vyrobená z kotlovej ocele odolnej proti žiaru a korózii a prešla pevnostnými skúškami až do tlaku 30 bar. Zváranie je vykonané pomocou robotizácie. Vzdušník je lakovaná práškovou farbou na ochranu proti korózii a chemickým účinkom, komponenty boli zostavené bez použitia bežne používaných lepených spojov náchylných na zmeny teplôt a namáhania. Všetky závitové spoje sú utesnené teflónovou páskou odolnou voči oderu a výkyvom teplôt.