VERDEMAX AKU jednor. reťaz. píla PE20

Verdemax ponúka široký sortiment záhradného AKU programu 20V. Prednosťou je nízka hmotnosť, ergonomický tvar a použitie veľmi kvalitných materiálov. Vďaka svojmu praktickému a páčivému prevedeniu zaujme aj profesionálov, ktorí hľadajú kvalitné náradie s dlhšou životnosťou a uľahčujúcou prácu.

Rozmanitosť záhradného sortimentu Verdemax spĺňa všetky požiadavky ako profesionálov tak aj hobby užívateľov. V súlade s ochrannou životného prostredia ponúka aj Verdemax aku náradie s novou batériou 20 V Li-ion . Páčivý dizajn a zaručená spoľahlivosť robí toto náradie nepostrádateľné na prácu na záhrade. Dodávané s batériou a nabíjačkou . Pre vyššiu výkonnosť je možné taktiež použiť 20 V, 4 Ah batériu, príslušenstvo na dokúpenie.

VERDEMAX PE20 Aku jednoručná reťazová píla je ergonomická výborne sedí do ruky, uľahčí prácu ako v korune stromu pri prerezávaní, odrezávaní, odvetvovaní a skracovaní . Je to skvelý pomocník na úpravu stromov, kríkov, viníc atď….

Technické parametre:
Batéria Li-Ion 20V
Kapacita batérie: 2 Ah
Dĺžka reznej lišty: 120 mm
Maximálny priemer rezu: 100 mm
Reťaz: 1/4"
Hmotnosť: 1,8 kg

  • Súčasť balenia je nabíjačka + batéria Li-ion 20V 2Ah

Spoločnosť Verdema x vyrába záhradné produkty pod vlastnou značkou pre starostlivosť, dekoráciu, ochranu a údržbu zelene, a to ako pre fanúšikov, tak pre profesionálov v tomto odvetví. Spoločnosť bola založená v 80. rokoch v Taliansku s operačným ústredím v Boretto. Vďaka širokému spektru produktov sa obracia k zákazníkom, predajcom, záhradným centrám a špecializovaným distribútorom a ponúka im predovšetkým záhradné ručné náradie, aku program, tlakové postrekovače, rozmetadlá, kompostéry, závlahové systémy, detské náradie atď. Ponuka produktov sa stále rozširuje.