Techline NEXTTECH SX2

Mini robotická kosačka na trávu, ktorá má ešte menší vplyv na životné prostredie a je vybavená najpokročilejšími funkciami. Procesory najnovšej generácie, bezkefkové motory, výkonné batérie a 18 cm čepeľ umožňujú robotovi kosiť až 4 samostatné oblasti. Vynikajicí efektivita s perfektnými a rýchlymi výsledky vďaka robotu s hmotnosťou iba 7,5 kg a rozmerom 42 cm. Model SX2 je vybavený prepojovacím modulom, ktorý vám umožňuje vzdialene spravovať, komunikovať a monitorovať funkcie robota. Je tiež kompatibilný s hlasovými asistentov (SMART ASSISTANT) as AMICO.

Obsahuje zabudované zariadenie ZCS Connect, ktoré spolu s technológiami GPS, Bluetooth a GSM umožňuje pripojenie k robotu, a to kdekoľvek, kedykoľvek a úplne bezpečne. Je možné zastavovať, zapínať, vyraďovať z kosenia určité plochy a sledovať robot jednoduchým dotykom tlačidla. Vďaka alarmu geo-oplotenie umožňuje systém upozorniť používateľa, keď robot opustí priestor záhrady.

Vďaka pokročilým navigačným systémom a štandardnému modulu ZCS Connect sú tieto roboty extrémne efektívny a inovačný. Úplne nový model NEXTTECH SX2 je koncentrátom inovácií a pokročilých technológií. Radosť z dobre upraveného a kedykoľvek dostupného trávnika sa s robotickými kosačkami na trávu radu TECH line stáva realitou. Výrobok, pri ktorom sa najpokročilejšou technológia snúbi s eleganciou. Rad robotov na kosenie trávy, ktoré sa vždy snaží o vysoký sekací výkon, vysokej úrovne inovácie a kvalitné materiály a konštrukciu.

Model SX2 v sebe spája charakteristiky flexibility a modularity s technologickými novácii radu SX. Obsahuje zabudované zariadenie ZCS, ktoré spolu s technológiami GPS, Bluetooth a GSM umožňuje pripojenie k robotu, a to kdekoľvek, kedykoľvek a úplne bezpečne. Je možné zastavovať, zapínať, vyraďovať z kosenia určité plochy a sledovať robot jednoduchým dotykom tlačidla. Vďaka alarmu geo-oplotenie umožňuje systém upozorniť používateľa, keď robot opustí priestor záhrady. Tak budete vždy informovaní o pohyboch, ktoré váš model SX2 robí. Ďalej je vybavený technologicky pokročilým systémom zabraňujúcim krádežiam.

Technológia ZCS je užívateľsky prívetivejšie a interaktívnejšie, umožňuje jednoduchšie sekanie vášho trávnika úplne nezávislým spôsobom. A to neustále, kdekoľvek a kedykoľvek.

Model NEXTTECH SX2 je navrhnutý so špeciálnymi gumenými kolesami, čo umožňuje vyšší stupeň stability a priľnavosti pri nižšom tlaku na trávnik.

Revolučná NEXT TECH sa zrodil v ére digitálnej technológie, internetu vecí (IoT), cloudové technológie a konektivity, ale aj užívateľského uspôsobenie a flexibility chytrých produktov.

Generácia Z (postmileniální) robotických kosačiek ZCS bola navrhnutá tak, aby predvídala budúce potreby kosenia trávnikov a autonómne a kontrolované riadenie. NEXT TECH sa rozširuje a predstavuje nové modely schopné pokryť akúkoľvek záhradu i tú s najzložitejšími prvkami.

HLAVNÉ VÝHODY ROBOTA:

- Procesory a základná doska poslednej generácie

- Vysoko účinné bezkefkové motory

- Výkonné Li-Ion batéria

- Smart asistent

- ZCS Connect

- Bluetooth a GSM

- Svahy až 45%

- Zvláda až 4 oddelené plochy

- Snímač úsporného režimu

- 4-bodový čepeľ dĺžky 18 cm

- Gumená kolesá

- Klávesnica s LED

LI-ION BATÉRIE, ktoré sú štandardné pri všetkých modeloch, umožňujú robotu dosahovať dlhých pracovných cyklov.

Základná doska poslednej generácie. Procesorov sú rýchlejšie a sú schopné spracovať viac dát vyššou rýchlosťou s nižším príkonom.

Čepele z nerezovej ocele sekajú trávu s každodenným mulčovacím účinkom, čím zaručujú zelený, zdravý trávnik, ktorý vyžaduje čoraz menej hnojiva.

Vynikajúci gumená hnané kolesá umožĖujú zvládať svahy až o sklone 45%.

Vlastná aplikácia umožňuje konfiguráciu a správu robota niekoľkých kliknutí.

Inovačné a kompaktný. Vysoký stupeň inovácie pre prácu na zložitých plochách.

Prijímač bluetooth: Pre prenos softvérových aktualizácií z chytrého telefónu/tabletu do robota a pre používanie aplikácie zo systému iOS a Android.

Senzor úsporného režimu: Pre rozpoznávanie posekaných plôch a skrátenie pracovných dôb v prospech trávnika a za účelom nižšieho opotrebenie robota.
Bezkefkové motory: Robot je vybavený bezkomutátorovým motorom, čo zaisťuje dlhšiu životnosť, nižšiu vybíjanie batérie a zníženú hlučnosť.
Dažďový senzor: Zaznamenáva výskyt dažďa a aktivuje návrat robotické kosačky do nabíjacej stanice.
Špirálový sekacie systém: Robotická kosačka je schopná rozoznať prítomnosť vyšší a/alebo hustejšie trávy v jednej časti záhrady a keď to uzná za vhodné, môže automaticky aktivovať špirálový pohyb za účelom dosiahnutia dokonalého výsledného vzhľadu trávnika. Špirálový pohyb je aktivovaný tiež v prípade, že obsluha stisla ovládací prvok"ENTER", zatiaľ čo robotická kosačka vykonáva sekanie.

Sekanie SDM: Nový satelitný navigačný systém vychádzajúci z pokročilých algoritmov, ktorý ukladá do robota práve posekanej plochy. Robot vytvára virtuálny mapy a seká na dlho nesekaných plochách dlhšie, čím zaisťuje úsporu času a vyššiu efektivitu.

Modul ZCS Connect: Pre pripojenie robota a interakciu s ním, a to kdekoľvek a kedykoľvek. Toto nové zariadenie označené ZCS umožňuje pripojenie a komunikáciu s robotom, a to kdekoľvek a kedykoľvek (pomocou vášho inteligentného telefónu či tabletu). Pomocou aplikácie je možné nastavovať časové profily robota, overovať miesto (geolokalizácia), izolovať a alebo spracovávať konkrétnej časti záhrady (Go Away), sledovať stav robota a prijímať upozornenia, keď sa dostane zo záhrady (alarm geo-oplotenie, pokročilý systém brániaci krádežiam) . Vďaka funkciám Go Home a Work Now je možné zadať pokyn k návratu do dobíjacej stanice a k práci na záhrade.

SMART ASSISTANT - novinka: Modely vybavené ZCS Connect vie komunikovať s užívateľom vďaka novej funkcii SMART ASISTENT (Apple Siri, Google Home a Amazon Alexa). Funkcia SMART ASISTENT umožňuje odosielať hlasové príkazy, žiadať o informácie týkajúce sa fungovania robota rovnako ako pracovné štatistiky.

Nachádzame sa v ére digitálnych technológií, a to sa netýka len internetu, cloudové technológie a konektivity, ale aj užívateľského uspôsobenie a flexibility chytrých produktov. To viedlo k zrodeniu nového a revolučného systému NEXTTECH. Generácia Z (postmileniální) robotických kosačiek na trávu ZCS sú navrhnuté tak, aby predvídala budúce potreby.

Navrhnuté a vyrobené V TALIANSKU


Max. odporučená plocha: 1.300 m2
Typ motora: bezkefkové
Batéria Li-Ion: 1x 5Ah-130Wh
Priemerná doba prevádzky: 4:00 hod.
Dobíjacie režim: Kontaktný
Nabíjačka batérie: 5A-150W
Max. prípustný svah: 45%
Max. svah: 35%
Svah na vějším okraji alebo u obv. vodiče: 20%
Typ čepele (noža): 4-bodová hviezdicová čepeľ
Sekacie šírka: 18 cm
Sekacie výška: 25-70 mm
Nastavovanie sekacie výšky: Ručné
Špirálový sekacie systém: ÁNO
Sekacie systém SDM: ÁNO
Nekonečný sekacie systém INFINITY: NIE
Úsporný režim: ÁNO
Dažďový senzor: ÁNO
Počet pracovných plôch: 4
Modul ZCS Connect (GPS, GSM): ÁNO
Užívateľské rozhranie: Klávesnica a LED
Ovládanie aplikácií: ÁNO Bluetooth/GSM
Prijímač Bluetooth: ÁNO
Smart asistent: ÁNO
AMICO: voliteľné príslušenstvo
Snímač zdvihnutia/preklopenie: ÁNO
Tlačidlo núdzového zastavenia: ÁNO
Bezpečnostné PIN: PIN a geo-oplotenia
Dĺžka obvodového vodiče: 0 m (na dokúpenie)
Upevňovacie klince: 20 ks (zvyšok na dokúpenie)
Nabíjacia stanica: ÁNO
Kryt dobíjacia stanica: voliteľné príslušenstvo
Hmotnosť vrátane batérií: 7,5 kg
Veľkosť robota (dxšxv): 420x290x220 mm
Profil kolies: Pružná guma
Akustický výkon: 59 dB (A)
Stupeň krytia: IPX5