TECHline NEXTTECH LX2.5

TECHline NEXTTECH LX2.5

Robotická kosačka na trávu, ktorá má ešte menší vplyv na životné prostredie a je vybavená najpokročilejšími funkciami. Procesory najnovšej generácie, bezkomutátorové motory, výkonné batérie a 25 cm čepeľ umožňujú robotovi sekať 8 samostatných oblastí . Vynikajúca efektivita s perfektnými a rýchlymi výsledkami vďaka robotu s hmotnosťou 10 kg a rozmerom 53 cm. Model L X2.5 je vybavený prepojovacím modulom , ktorý vám umožňuje vzdialene spravovať, komunikovať a monitorovať funkcie robota. Je tiež kompatibilný s hlasovými asistentmi ( SMART ASSISTANT) as AMICO.

Obsahuje zabudované zariadenie ZCS Connect , ktoré spolu s technológiami GPS, Bluetooth a GSM umožňuje pripojenie k robotu, a to kdekoľvek, kedykoľvek a úplne bezpečne. Je možné zastavovať, zapínať, vyraďovať z kosenia určitej plochy a sledovať robot jednoduchým dotykom tlačidla. Vďaka alarmu geo-oplotenia umožňuje systém upozorniť používateľa, keď robot opustí priestor záhrady.

Vďaka pokročilým navigačným systémom a štandardnému modulu ZCS Connect sú tieto roboty extrémne efektívne a inovačné. Úplne nový model NEXTTECH L X2.5 je koncentrátom inovácií a pokročilých technológií . Radosť z dobre upraveného a kedykoľvek dostupného trávnika sa s robotickými kosačkami na trávu radu TECH line stáva realitou. Výrobok, u ktorého sa najpokročilejšie technológie snúbia s eleganciou. Rad robotov na kosenie trávy, ktoré sa vždy snažia o vysoký sekací výkon , vysoké úrovne inovácie a kvalitné materiály a konštrukciu.

Model L X2.5 v sebe spája charakteristiky flexibility a modularity s technologickými nováciami radu LX . Obsahuje zabudované zariadenie ZCS , ktoré spolu s technológiami GPS, Bluetooth a GSM umožňuje pripojenie k robotu, a to kdekoľvek, kedykoľvek a úplne bezpečne. Je možné zastavovať, zapínať, vyraďovať z kosenia určitej plochy a sledovať robot jednoduchým dotykom tlačidla. Vďaka alarmu geo-oplotenia umožňuje systém upozorniť používateľa, keď robot opustí priestor záhrady . Tak budete vždy informovaní o pohyboch, ktoré váš model L X2.5 robí. Ďalej je vybavený technologicky pokročilým systémom zabraňujúcim krádežiam.

Technológia ZCS je užívateľsky prívetivejšia a interaktívnejšia, umožňuje ľahšie kosenie vášho trávnika úplne nezávislým spôsobom. A to neustále, kdekoľvek a kedykoľvek.

Model NEXTTECH L X2.5 je navrhnutý so špeciálnymi gumovými kolesami, čo umožňuje vyšší stupeň stability a priľnavosti pri nižšom tlaku na trávnik.

Revolučný NEXT TECH sa zrodil v ére digitálnej technológie, internetu vecí (IoT), cloudovej technológie a konektivity, ale aj užívateľského prispôsobenia a flexibility chytrých produktov. Generácia Z (postmileniálna) robotických kosačiek ZCS bola navrhnutá tak, aby predvídala budúce potreby kosenia trávnikov a autonómne a kontrolované riadenie. NEXT TECH sa rozširuje a predstavuje nové modely schopné pokryť akúkoľvek záhradu aj tú s najzložitejšími prvkami.

HLAVNÉ VÝHODY ROBOTA:

Procesory a základná doska poslednej generácie
Vysoko účinné bezkomutátorové motory
Výkonné Li-Ion batérie
Smart asistent
ZCS Connect
Bluetooth a GSM
Svahy až 45%
Zvláda až 8 oddelené plochy
Snímač úsporného režimu
4bodová čepeľ dĺžky 25 cm
Gumené kolesá
Klávesnica s LED

LI-ION BATÉRIE, ktoré sú štandardné pri všetkých modeloch, umožňujú robotu dosahovať dlhé pracovné cykly.

  • Základná doska poslednej generácie. Proscesory sú rýchlejšie a sú schopné spracovať viac dát vyššou rýchlosťou s nižším príkonom.
  • Čepele z nerezovej ocele kosia trávu s každodenným mulčovacím účinkom, čím zaručujú zelený, zdravý trávnik, ktorý vyžaduje stále menej hnojivá.
  • Vynikajúce gumové hnané kolesá umožňujú zvládať svahy až o sklone 45%.
  • Vlastná aplikácia umožňuje konfiguráciu a správu robota niekoľkými jednoduchými kliknutiami.
  • Inovačné a kompaktné. Vysoký stupeň inovácie na prácu na zložitých plochách.

Prijímač bluetooth: Na prenos softvérových aktualizácií z chytrého telefónu/tabletu do robota a na používanie aplikácie zo systému iOS a Android.
Senzor Úsporného Režimu: Na rozpoznávanie pokosených plôch a skrátenie pracovných dôb v prospech trávnika a za účelom nižšieho opotrebovania robota.
Bezkomutátorové motory: Robot je vybavený bezkomutátorovým motorom, čo zaisťuje dlhšiu životnosť, nižšie vybíjanie batérie a zníženú hlučnosť.
Dažďový senzor: Zaznamenáva výskyt dažďa a aktivuje návrat robotickej kosačky do nabíjacej stanice.
Špirálový sekací systém: Robotická kosačka je schopná rozoznať prítomnosť vyššej a/alebo hustejšej trávy v jednej časti záhrady a keď to uzná za vhodné, môže automaticky aktivovať špirálový pohyb za účelom dosiahnutia dokonalého výsledného vzhľadu trávnika. Špirálový pohyb je aktivovaný aj v prípade, že obsluha stisla ovládací prvok “ENTER”, zatiaľ čo robotická kosačka vykonáva kosenie.
Kosenie SDM: Nový satelitný navigačný systém vychádzajúci z pokročilých algoritmov, ktorý ukladá do robota práve pokosené plochy. Robot vytvára virtuálne mapy a kosí na dlho nesekaných plochách dlhšie, čím zaisťuje úsporu času a vyššiu efektivitu.
Modul ZCS Connect: Na pripojenie robota a interakciu s ním, a to kdekoľvek a kedykoľvek. Toto nové zariadenie označené ZCS umožňuje pripojenie a komunikáciu s robotom, a to kdekoľvek a kedykoľvek (pomocou vášho smartfónu či tabletu). Pomocou aplikácie je možné nastavovať časové profily robota, overovať miesto (geolokalizácia), izolovať alebo spracovávať konkrétne časti záhrady (Go Away), sledovať stav robota a prijímať upozornenia, keď sa dostane zo záhrady (alarm geo-oplotenia, pokročilý systém brániaci krádežiam) . Vďaka funkciám Go Home a Work Now je možné zadať pokyn na návrat do dobíjacej stanice a na prácu na záhrade.
SMART ASSISTANT - novinka: Modely vybavené ZCS Connect vedia komunikovať s užívateľom vďaka novej funkcii SMART ASISTENT (Apple Siri, Google Home a Amazon Alexa). Funkcia SMART ASISTENT umožňuje odosielať hlasové príkazy, žiadať o informácie týkajúce sa fungovania robota rovnako ako pracovné štatistiky.

Nachádzame sa v ére digitálnych technológií, a to sa netýka len internetu, cloudovej technológie a konektivity, ale aj užívateľského prispôsobenia a flexibility chytrých produktov. To viedlo k zrodeniu nového a revolučného systému NEXTTECH. Generácie Z (postmileniálne) robotických kosačiek na trávu ZCS sú navrhnuté tak, aby predvídali budúce potreby.

 

Max. odporúčaná plocha: 1.800 m2
Typ motora: Bezkomutátorový
Batéria Li-Ion: 1x 5Ah-130Wh
Priemerná doba prevádzky: 3:00 hod.
Dobíjací režim: Kontaktný
Nabíjačka batérie: 2,3A-68W
Max. prípustný svah: 45%
Max. svah: 35%
Svah na väčšom okraji alebo pri obv. vodiče: 20%
Typ čepele (noža): 4-bodová hviezdicová čepeľ
Sekacia šírka: 25 cm
Výška sekania: 25-60 mm
Nastavovanie sekacej výšky: Ručné
Špirálový sekací systém: ÁNO
Sekací systém SDM: ÁNO
Nekonečný sekací systém INFINITY: NIE
Úsporný režim: ÁNO
Dažďový senzor: ÁNO
Počet pracovných plôch: 8
Modul ZCS Connect (GPS, GSM): ÁNO
Užívateľské rozhranie: Klávesnica a LED
Ovládanie aplikácií: ÁNO Bluetooth/GSM
Prijímač Bluetooth: ÁNO
Smart asistent: ÁNO
AMICO: voliteľné príslušenstvo
Snímač zdvihnutia/preklopenia: ÁNO
Tlačidlo núdzového zastavenia: ÁNO
Bezpečnostný PIN: PIN a geo-oplotenie
Dĺžka obvodového vodiča: 0 m (na dokúpenie)
Upevňovacie klince: 20 ks (zvyšok na dokúpenie)
Nabíjacia stanica: ÁNO
Kryt dobíjacej stanice: voliteľné príslušenstvo
Hmotnosť vrátane batérií: 10 kg
Veľkosť robota (dxšxv): 534x263x386 mm
Profil kolies: Pružná guma
Akustický výkon: 60 dB(A)
Stupeň krytia: IPx5

NAVRHNUTÉ A VYROBENÉ V TALIANSKU