Vyvýšený záhon JUWEL TIMBER ERGOLINE

Vyvýšený plastový záhon, 24 plastových kameňov v dvoch radoch, rozmery 185 x 125 x 40 cm, šedá farba. Výrobca - JUWEL, RAKÚSKO.

Rakúska spoločnosť JUWEL je výrobcom prémiových modelov záhradných parenísk vyrobených s nápadom az tých najkvalitnejších moderných materiálov. Napr. polykarbonátové presklenie má vďaka silnému UV filtra garantovanú zmluvnú záruku na nerozbitnosť krupobitím v dĺžke 10 rokov. Firma JUWEL chce svojim zákazníkom ponúknuť vynikajúci výrobok s dlhou životnosťou v super kvalite. To sú hlavné dôvody, prečo sa pareniska JUWEL vôbec nedajú porovnať s extrémne lacnou ázijskou konkurenciou, kedy sa takéto ultralacné pareniska nedá ani prikotviť k zemi a prakticky nemá šancu"prežiť" ani jednu Záhradkárske sezónu (reálne iba do prvej väčšej búrky).

Dvoupartový vyvýšený záhon JUWEL TIMBER ERGOLINE Vám rozšíri záhradné sezónu. Záhon je zložený z múrika z dvoch vrstiev (poschodí) plastových"kameňov". Každé poschodie je zložené zo 12-tich"kameňov". Je možné poskladať 2x JUWEL TIMBER ERGOLINE do rôznych variantov zostáv. JUWEL TIMBER ERGOLINE nemá pevné dno.

Výhody na prvý pohľad:

  • vyvýšený záhon bezo dna
  • 24 plastových dielcov (kameňov)
  • rozmery 185 x 125 x 40 cm

JUWEL - TO FUNGUJE !!!

Technické parametre:
Farba: šedá
Zastavaná plocha: 0.78m2
Kategória: Vyvýšené záhony
Dĺžka (vonkajší): 1.85m
Šírka (vonkajší): 1.25
Výška (vonkajší): 0.40
Materiál konštrukcie: plast
Výrobca: JUWEL
Hmotnosť: 48kg