VERDEMAX AKU postrekovač FUTURA 16

Chrbtový AKU postrekovač VERDEMAX FUTURA 16

Verdemax ponúka široký sortiment chrbtových AKU postrekovačov a ručných chrbtových postrekovačov. Prednosťou je nízka hmotnosť, ergonomický tvar a použitia veľmi kvalitných materiálov. Vďaka svojmu praktickému a líbivému prevedení zaujme i profesionálov, ktorí hľadajú kvalitné náradie s dlhšou životnosťou a uľahčujúce prácu. Práca s postrekovačom nikdy nebola tak jednoduchá a rýchla.

Medzi hlavné prednosti AKU chrbtových postrekovačov patrí ich robustnosť a spoľahlivosť pri zachovaní nízkej hmotnosti vďaka Lítiové batérii.

Technické parametre:
Batéria: Li-Ion 12V
Kapacita batérie: 2,5 Ah
Maximálna prevádzka: 3,5 hodiny na 1x nabitie
Tlak: Maximálne 3 Bar
Kapacita nádrže: 16 litrov
Hmotnosť: 3,4 kg

Súčasť balenia je nabíjačka + batéria Li-Ion 12V 2,5 Ah.

  • Spoločnosť Verdemax vyrába záhradný produkty pod vlastnou značkou pre starostlivosť, dekoráciu, ochranu a údržbu zelene, a to ako pre fanúšikov, tak aj pre profesionálov v tomto odvetví.
  • Spoločnosť bola založená v 80. rokoch v Taliansku s operačným ústredím v BORETTI. Vďaka širokému spektru produktov sa obracia k zákazníkom, predajcom, záhradným centrám a špecializovaným distribútorom a ponúka im predovšetkým záhradné ručné náradie, aku program, tlakové postrekovače, rozmetadlá, kompostéry, závlahové systémy, detské náradie atď. Ponuka produktov sa stále rozširuje.