Sherman Synergická invertorová zváračka DIGIMIG 360GDS

Synergická zváračka DIGIMIG 360GDS sa používa na ručné zváranie ocele a neželezných kovov. Umožňuje zváranie metódami MMA (potiahnutá elektróda), TIG Lift a MIG/MAG. Metódu MIG/MAG možno použiť v manuálnom a synergickom režime, čo zjednodušuje jej prevádzku a umožňuje použitie zváracieho stroja ľuďom s menšími skúsenosťami a fanúšikov. Vzhľadom na zmenu polarity umožňuje zariadenie zváranie metódou MIG/MAG s použitím ako štandardných drôtov v ochrannom plynovom tienenia, tak aj samostatne tienených drôtov s tavidlom.

Zváračka umožňuje pripojenie Spool Gun (SG) s mini podávačom drôtu a cievkou D100 z oceľového alebo farebného drôtu.

Počas zvárania MMA je možné upraviť funkcie ARC FORCE, HOT START a povoliť/zakázať funkcie ANTI STICK a VRD. Počas zvárania MIG/MAG je možné upraviť indukčnosť, predfuk a dofuk plynu, rovnako ako čas a napätie spätného spaľovanie drôtu.

Zváračka sa používa v uzatvorených alebo zastrešených miestnostiach, ktoré nie sú vystavené priamym poveternostným podmienkam.

Technické parametre:
Napájacie napätie [V]: AC 400 50 Hz
Metódy zvárania: MIG, MMA, Lift TIG, spájkovacie zváranie
Technológia výroby: IGBT
Zvárací prúd [A]: MIG: 360, MMA: 360, TIG: 360
Pracovný cyklus [%]: 60
Max. aktuálna spotreba [A]: 20,2 (MIG)/21,7 (MMA)/15,4 (TIG)
Max. spotreba energie [kVA]: 14 (MIG)/15,1 (MMA)/10,6 (TIG)
Regulácia zváracieho prúdu: Hladká
St cievka s drôtom [mm]: 200, 300
Rýchlosť posuv drôtu [m/min]: 1,5 - 24
Hmotnosť [kg]: 80
Rozmery (D x Š x V) [mm]: 928 x 427 x 712

Funkcia: Digitálne ovládanie, Arc Force, Hot Start, 2T/4T, VRD, TIG Lift, Upslope, Downslope, regulácia indukčnosti, nastavenie doby pred a po toku plynu, Zváranie bez plynu, 4-valcový podávač, možnosť Spool Gun, Ručné MIG , MMA, TIG Lift, zváranie bez plynu, bodové zváranie