Infračervený reflektor Procarosa PROFI-1

Hľadové výhody:

  • Kompaktná veľkosť
  • integrovaný mechanický časovač (nastaviteľný v rozsahu 0-60 minút)
  • vysokokvalitná technológia VPOWER s kremíkovou, krátkovlnnou, infračervenou žiarivkou
  • montáž reflektora s možnosťou pohybu až o 360°

 

Vlastnosti reflektora na sušenie farby Procarosa PROFI-1:

Procarosa PROFI-1 doplnkové (prídavné) svetlo je jedným z najlepších malých sušiarní na bežné sušenie. Jeho konštrukcia sa dá použiť ako samostatný prenosný reflektor alebo ho možno použiť na doplnenie iných stojanových sušiakov - napríklad modelov Procarosa PROFI-1A a PROFI-2A. Vďaka svojim prívetivým rozmerom sa dostane aj na miesta, kam by sa veľké žiariče nemohli dostať.

 

Používanie infračerveného sušiča farieb Procarosa PROFI-1:

Infračervené sušiče farieb sú modernou a veľmi obľúbenou formou sušenia farieb, lakov, tmelov a podobne. Princíp infračerveného sušenia spočíva v tom, že teplo preniká priamo do materiálu a vysušuje ho zvnútra. To znamená, že sušenie prebieha od spodných vrstiev farby, čo pomáha znižovať tvorbu bublín alebo iných kazov na povrchu. Zásadne urýchľuje proces schnutia a stabilizuje jeho priebeh. Výsledkom je brilantný povrch a výrazné zrýchlenie a zjednodušenie práce. Rozjasňovač je tiež takmer nepostrádateľným pomocníkom v zle vyhrievaných oblastiach.


Hoci sú infračervené žiariče primárne určené pre autolakovne, sú dokonalou odpoveďou na príslovie väčšiny zákazníkov, že čas sú dnes peniaze. Tieto sušičky sa v poslednom čase začali hojne využívať v celom spektre zákazníkov, či už na hobby použitie, alebo v priemysle. Novou vlnou zákazníkov sú napríklad salóny a dielne na detailné čistenie automobilov.

Technické špecifikácie:
Napätie [V]: 230, Vykurovací výkon [W]: 1 x 1000, Sušiaca plocha [mm]: 800 x 500, Časovač [min]: 0 - 60 (nastaviteľný), Teplota sušenia [°C]: 40 - 100, Dĺžka kábla [m]: 5, Rozmery [mm]: 565 x 210 x 105, Hmotnosť [kg]: 4,5