Pracovné svietidlo SCANGRIP WORK PEN 200 R

Dobíjacie 200 lumenov LED pero s funkciou stmievača a zabudovanými magnetmi Vreckové svietidlo WORK PEN 200 R je nabíjateľná penlight, ktorá je súčasťou vylepšené radu FLASHLIGHT.

Skutočné pracovné svetlo pre profesionálne inšpekčné práce - vždy po ruke! Poskytuje mimoriadne silné osvetlenie a to ako z hlavy lampy (až do 200 lúmenov), ako aj z presného vrchného svetla (150 lúmenov), čo je pre také malé svetlo úplne výnimočné. Bočné spínač zabezpečuje jednoduché zapnutie/vypnutie jednou rukou.

Má funkciu plynulého stmievača v rozsahu 10% až 100%, ktorý vám umožní ľahko nastaviť svetelný výkon a používať iba svetlo potrebné pre konkrétnu úlohu. Vďaka odolnej hliníkovej konštrukcii s pohodlnou rukoväťou je konštrukcia štíhla a kompaktná, čo umožňuje prístup na zle dostupné miesta. WORK PEN 200 R je dodávaná so vstavanými magnetmi pre zavesenie alebo skladovanie - ako v spone, tak na spodnej strane. To vám dáva väčšiu flexibilitu, pretože môžete ľahko umiestniť svetlo, ak potrebujete a počas práce uvoľniť ruky. Ľahko sa dobíja pomocou kábla USB, ktorý sa vyhýba časovo náročné a nepríjemné výmene batérií. Indikátor nabíjania na prednej strane zobrazuje stav nabíjania. Dodávané s klipom na vrecko, priamo na dosah ruky.//Design WORK PEN 200 R je jedinečný a je chránený patentom EÚ na dizajn.

svetelný výkon: 200 lúmenov
doba prevádzky: 10 hod
akumulátor: Li-ion
Hmotnosť: 54g
Odolnosť: IP30
prevádzková teplota od -10 ° do + 40 ° C