Mixér SmoothieMix multifunkčný, SM-12W

Mixér smoothieMix jemultifunkčný mixér, ktorý dokáže mixovať, miešať, sekať, drviť atď.Dokáže namixovať akýkoľvek druh potravín a vždy dosiahne vynikajúceho výsledku. Mixér bez problémov zvládne vyrobiť smoothie, ovocné a zeleninové kokteily, ovocné dezerty, detské výživy, sorbety, frappé, nátierky, omáčky, dipy, salsy, pesta, marinády, zmrzlinu aj polievku.

Mixovacia nádoba je vyrobená z kvalitného, odolného plastu. Môžete v nej vyrábať ľadovú zmrzlinu, ale aj horúcu polievku. Prístroj zvládne aj tvrdá semená, orechy a poradí si aj s tvrdou vlákninou a umožní vám konzumovať blahodarné živiny, ktoré väčšinou zostávajú nevyužité.

Mixovacia nádoba má veľký objem a umožňuje pohodlné spracovanie väčšieho množstva suroviny. Veko mixovacej nádoby je opatrené lievikom, ktorá umožňuje pridávanie surovín v priebehu mixovania. Pomocou pribaleného tlačidielka urýchlite mixovanie hustých alebo mrazených surovín, ktoré by pri spracovaní mohli vytvárať vzduchové kapsy.
Vzhľadom k veľkému výkonu a ostrie nožov je tento mixér vhodný k výrobe RAW stravy, každý vitarián by ho mal mať vo svojej kuchyni.

SmoothieMix jevhodný pre časté používanie v domácnosti.Jeho ovládanie je jednoduché a spoľahlivé. Plynulá regulácia otáčok a tlačidlo"PULSE" pre maximálny výkon, uľahčujú prípravu takmer každej potraviny. Motor mixéra je chránený dvoma systémami, jednak proti prúdovému preťaženiu, ale tiež proti prehriatiu, čo predlžuje životnosť prístroja.

výhody

  • spracuje mäkké, tvrdé, zmrznuté aj horúce suroviny
  • ideálny k výrobe RAW stravy
  • veľká nádoba na mixovanie (2l)
  • praktická lievik vo veku
  • veľký výkon, priaznivá cena
  • dvojitá ochrana motora

Technické parametre:
príkon: 1200W
otáčky: 25000 ot./min
regulácia otáčok: 120-1200W
objem nádobky: 2000ml
rozmery (základňa x výška): 20x23x49cm
hmotnosť: 3,8kg
príslušenstvo: vtláčadlo