RELAX DeLuxe

Luxusné 4 dielna záhradná súprava určená k príjemnému posedenie pri káve s priateľmi na záhrade, či bazéna, je ručne vypletená umelým polyratanu s UV filtrom v modernej šedej farbe, doplnená pohodlným 10 cm vysokým polstrovaním.

Oceľová konštrukcia zaisťuje vysokú pevnosť a stabilitu pre vonkajšie používanie. Doska stolíka je vyrobená z bezpečnostného tvrdeného skla. Rozmery: kreslo v.77 x š.72 x hl.80 cm, pohovka v.77 x š.128 x hl.80, stolík d.97 x š.60 x V.35.

Umelý ratan je moderný materiál s dlhou životnosťou a extrémnou odolnosťou voči poveternostným vplyvom. Keďže nevsakuje tekutiny, nedochádza u neho pri namočení k negatívnym procesom, ako tomu býva u dreveného záhradného nábytku.

Jeho údržba je veľmi jednoduchá - stačí ho len opláchnuť prúdom studenej vody. Záhradný nábytok z umelého ratanu oceníte tiež pri sťahovaní, keďže býva k jeho výrobe používaný oceľovo-hliníkový rám s nízkou hmotnosťou.

Vďaka svojej vysokej odolnosti proti vlhku je tento nábytok často používaný aj v miestnostiach s bazénom či vírivkou, kde vysoká vlhkosť zabraňuje použitie prírodných materiálov. Umelý ratan je syntetické polyetylénovej vlákno, z čoho

vyplýva, že dážď pre neho neznamená žiadnu hrozbu. Na rozdiel od prírodných materiálov totiž pri bežnom používaní nepodlieha hnilobe a plesni a nenásáká vodou. Ďalšou nespornou výhodou umelého ratanu je odolnosť proti slnku.

Nemusíte sa teda báť, že váš záhradný nábytok na slniečku popraská či vybledne.