Trávne traktor so zadným vyhadzovaním MTD SMART RE 125

Záhradný traktor MTD SMART RE 125 je vybavený spoľahlivým motorom MTD, ktorý má maximálny výkon 11,6 HP. Jednoducho ovládateľná mechanická prevodovka s minimálnymi servisnými nákladmi. Plávajúce žacie ústrojenstvo s antiskalpovacími kolieskami uľahčuje prácu v kopcovitom a vlnitom teréne. Traktor dokáže sčítame tesne pri prekážok, múrikov alebo chodníkov, a to vďaka kosiacemu ústrojenstva, ktorý je excentricky uložené. Predná náprava disponuje systémom pre naklápanie kolies do strany pri zmene smeru, takže stroj perfektne kopíruje polomer zákruty, bez toho aby ste sa museli strachovať o poškodení trávnika spôsobené hrnutím kolies dopredu. 

Výkonný svetlomet ako bezpečnostný prvok i pomocník pri práci v horších svetelných podmienkach. Kapota s veľkým uhlom otvorenia pre dokonalý prístup k motoru. Jednoduchá obsluha stroja a ergonomicky rozmiestnené ovládacie prvky. Hladké remene žacieho ústrojenstva dovoľujúci pri náraze noža na pevnú prekážku ľahké prekĺznutiu a tým minimalizáciu rizika drahé opravy. 

Medzi výhody tohto traktora patrí veľký objem koša 240 l pre pokosenie veľké plochy v čo najkratšom času. Veľmi malý polomer otáčania 46 cm pre perfektné manévrovateľnosť so strojom. Pevný oceľový rám bez stredového tunelu pre veľmi ľahké nastupovanie i vystupovanie z traktora. Pohodlné odpružené sedadlo s drážkami pre odvod vody. Jednoduché vysypávanie koša z miesta vodiča a funkcie 3 v 1 - zber, mulčovanie, zadné vyhadzovanie (s príslušenstvom). Vďaka ťažnému zariadeniu možnosť pripojenia veľkého množstva príslušenstva (vozíky, sypače, odmachovače, valce, prevzdušňovače ap.) A tiež možnosť pripojenia čelnej radlice.

 

Technické parametre:
Záber: 92 cm
Typ motora: MTD powered by B & S
Objem motora: 382 ccm
Počet valcov: 1
Výkon motora - maximálny: 9.2 / 12.5 kW / HP
Výkon motora - pracovné: 7.1 / 9.6 kW / HP
Objem palivovej nádrže: 3.8 l
Typ prevodovky: Transmatic
Počet rýchlostí: 6/6
Objem koša: 240 l
Počet nožov: 2
Deflektor: voliteľný - 196-750-678
Mulčovanie: voliteľný - 196-749A678
Polomer otáčania: 46 cm
Výška kosenia: 30-95 mm
Guličkové ložiská: Nie
Kolesá / vzorka: 13x5 / 18x6.5