Záhradný pavilon VITAVIA HERA 9000 stříbrný

Hliníkový skleník, priemer 320-380 cm, strieborná farba, bezp. sklo 3 mm strecha PC 6 mm.Výrobca - VITAVIA GARDEN LTD - Veľká Británia. Pavilón HERA 9000 je zaradený do kategórie PREMIUM(produkt značkového európskeho výrobcu). Skleník je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilov. Presklenie je z klasického číreho bezpečnostného skla sily 3mm (steny) az nerozbitného komôrkového polykarbonátu 6 mm (strecha). Polykarbonát - vysoko kvalitný dvojstenný polykarbonát s UV filtrom (nekrehne, nežltne) od európskeho výrobcu.Polykarbonát i sklo sú do hliníkových profilov uchytené pomocou oceľových sponiek.



Na nerozbitnosť polykarbonátu od krupobitia poskytujeme predĺženú záruku v dĺžke 10 rokov.

Pavilón HERA 9000 dodávame v troch farbách konštrukcie - kovovo strieborná (eloxovaný hliník) alebo v zelenom laku alebo v čiernom laku. Kovovo strieborná verzia býva obvykle skladom (pozri informáciu hore vedľa obrázkov) a zelená a čierna verzie sú vždy na objednávku s dodaním do 3 - 4 týždňov.

Rozmery:
- priemer šesťuholníka medzi vrcholmi 380 cm
- priemer šesťuholníka medzi stenami 320 cm
- výška steny k okraju strechy 194 cm
- výška k vrcholku 300 cm

Obsahom balenia sú dvojkrídlové posuvné dvere (š xv otvoru = 80 x 177 cm), AL profily, presklenie, lakovaná oceľová pozinkovaná základňa, 3x výklopné ventilačné okienko s manuálnym otváraním, všetok spojovací materiál. Drevená podlaha z vyobrazení nie je obsahom balenia.

Spôsob ukotvenia presklenia:
- strecha - polykarbonát je zasunutý do AL profilu
- boky - sklo je ukotvené pomocou zaklapávacie lišty.

Skleník možné postaviť len na základňu z pozinkovaného plechu (obsahom balenia). Ku skleníku je možné dokúpiť rad nadštandardného príslušenstva - regály, teplomery, vlhkomery, zavlažovacie zariadenia, elektrické odporové vykurovanie pôdy. Skleník dodávame ako stavebnicu s podrobným montážnym návodom.


Technické parametre:
Kategória: Hliníkové skleníky
Farba: strieborná
Str. okna: 3x
Zastavaná plocha: 10.24m2
Šírka (vonkajší): 3.20 - 3.80
Dĺžka (vonkajší): 3.20 - 3.80
Výška (vonkajší): 3.00
Dvere: dvojkrídlové posuvné
Šírka dverí: 0.80
Výška dverí: 1.77
Ukotvenie presklenia: oceľové sponky
Materiál konštrukcie: eloxovaný hliník
Materiál presklenia: sklo 3 mm (steny) polykarbonát 6 mm (strecha)
Záruka na presklenie: 10 rokov na nerozbitnosť polykarbonátu krupobitím
Výrobca: Vitavia Garden
Základňa pribalená: áno
Hmotnosť: 265 kg