PROTEC Krovinorez 2v1 so štvortaktným benzínovým motorom Fusion

Krovinorez 2v1 sa štvortaktným benzínovým motorom ponúka svojim zákazníkom riešenie starostí o údržbu ich záhrad. Vydarená kombinácia výkonného vysokootáčkového vzduchom chladeného štvortaktného motora so zdvihovým objemom 24,5 cm³ a výkone 0,55kW právom urobila z krovinorezu PROTECO veľmi obľúbeného komfortného a kompaktného pomocníka pre každého vášnivého kutila, či záhradkárov.

Motor je zostavou silentblokov a plastových krytov nielen chránený proti nárazu, ale aj spolu s odstredivou spojkou maximálnou možnou mierou zbavený vibrácií a hlučnosti. Motor ďalej disponuje nikasilovým povrchom valca => minimalizácia opotrebovania a ďalšími prvkami, ktorými je zaistený bezproblémový chod krovinorezu. Prevod hnacieho momentu z motora do prevodovky, poťažmo žacieho nástroja zabezpečuje u tohto krovinorezu kalená oceľová tyč v tvare tisíchranu, čo významne ovplyvňuje nielen bezpečnosť, kvalitu prenosu, výkon, ale aj celkovú odolnosť proti opotrebovaniu, prakticky všetkých súčastí krovinorezu.

Strunová hlava s úderovým mechanizmom, ktorý slúži pre odvíjanie struny a automaticky sa skráti o kryt žacieho ústrojenstva na hodnotu pracovného záberu a optimálne vyváženie. Strunová hlava je ideálnym nástrojom pri sekaní a dokosenie okolo pevných prekážok, napr. Obrubníkov, dlažby, záhradné kvetináčov atď. Struna totiž pokosí trávu na správnu výšku a potom sa vďaka svojej pružnosti dokáže prekážke prispôsobiť a nepoškodiť ju.

Súčasťou balenia krovinorezu 2v1 PROTECO je aj oceľový trojramenný nôž (trojzubec), optimálne pre kosenie najmä stonkové trávy väčších plôch, kríkov, náletových rastlín, žihľavy a rákosie. Výmena vyžínacie strunovej hlavy a vyžínacieho trojzubca sa vykonáva veľmi jednoducho, avšak pri zachovaní maximálnej bezpečnosti obsluhy.

Plne prestaviteľná vysoko kvalitné ovládacie riadidlá s ergonomicky tvarovanými prvkami a intuitívnym ovládaním plynu, poskytuje užívateľovi tohto krovinorezu netušené možnosti variabilného nastavenia. Vysoko komfortný krížový chrbtový postroj s možnosťou presunu zámku karabíny, možno upraviť a vyvážiť na mieru každej postavy tak, aby sa práca s krovinorezom PROTECO stala radosťou a nie utrpením.


Palivová i olejová nádrž sú s ohľadom na bezpečnosť pri preprave prázdnej. Pred uvedením do prevádzky je preto potrebné doplniť ich obsah do požadovaných hodnôt podľa návodu na obsluhu. Ako palivo odporúčame použiť benzín Natural 95 a mazací olej pre štvortaktné motory API SJ / SF / CG-4 SAE 10W-30.

Obsah balenia:

krovinorez 2v1
Vyžínacia strunová hlava

vyžínacej trojzubec

Príslušenstvo na údržbu

Injekciami striekačka s hadičkou a ryskou pre jednoduchú výmenu motorového oleja
 

Technické parametre:

Hmotnosť: 9,00 kg

Typ motora: jednovalcový, štvortaktný s tlak. mazaním

Chladenie motora: vzduchom

Zdvihový objem: 24,5 cm3

Výkon motora: 0,55 kW

Maximálne otáčky: 7 000 ot. / Min.

Spínač zapaľovania: posuvný prepínač (START - STOP)

Typ štartéra: ťahový - lankový s vratnou pružinou

Typ spojky: odstredivá

Objem palivovej nádrže: 650 ml

Objem olejovej nádrže: 75 ml