Hlubinné ponorné čerpadlo do studní a vrtů BP 10

Hlbinné ponorné čerpadlo do studní a vrtov BP 10 sa používa na hladinám nižším ako 9m. Hĺbkové čerpadlo ELPUMPS dokáže uspokojiť najrôznejšie potreby zákazníkov. Od ekonomickej a veľmi obľúbeného radu VP 300, kde je hlavým kritériom vynikajúca cena, až po modely s motorom 1 600W a dopravnou výškou 80 m.

Pre zákazníkov, ktorí majú užšie vrty (od 100 mm) je k dispozícii model BP 18/3 a VP 300 s užším priemerom. Model BP 1/4 je zase konštruovaný aj do studní s vyšším obsahom piesku vo vode. Plášte z nerezu, kvalitou materiál obežných kolies a špičkové motory sú zárukou veľmi dlhej životnosti. Modely radu BP sa samozrejme skladajú z dvoch častí, čo nielen výrazne uľahčuje akékoľvek servisné práce, ale pri vážnom poškodení čerpadla stačí vymeniť len tú poškodenú časť a nie celý stroj. Masívny liatinová závesné oká potom slúži na spoľahlivé zaistenie stroja vo vrte. Ako príslušenstvo je možné objednať hydrokontrolu.

Možnosti využitia:

  • Čerpanie čistej vody z vrtov, studní, nádrží
  • Zásobovanie chát a rodinných domov vodou.
  • Zásobovanie závlahových systémov, postrekovačov trávnikov, umývacích systémov a ďalších tlakových systémov vodou.

technika:

Okrem modelu VP 300, ktorý je vyrobený zo zliatiny hliníka, majú ostatné modely plášť z akostnej európskej nehrdzavejúcej ocele, zaisťujúci čerpadlu dlhú životnosť, jednoduchú údržbu a dokonalý vzhľad. Model BP 1/4 má mosadzné obežné koleso, odolné aj vo vode s vyšším obsahom piesku. Ostatné modely radu BP majú systém mnohostupňových obežných kolies - 10, 14 a 18 stupňov podľa označenia modelu. Všetky modely radu BP sa skladajú z dvoch častí. Motorová časť s káblom a štandardne dodávanou elektrickou skrinkou je tak oddelená od hydraulickej časti. To významným spôsobom zjednodušuje prípadné servisné práce a šetrí náklady pre používateľa v prípade, že jedna z častí je nenávratne poškodená a musí sa vymeniť. Motor je chránený tepelnou poistkou a pre prípad zablokovanie obežných kolies i nadprúdovou
ochranou.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:

Menovitý výkon- 1400 WV/Hz 230/50
Max. čerpací výkon -5 400 l/hod
Max. dopravná výška-60 m
Max. množstvo pevných prímesí vo vode -25 mg/m3
Max. výstupné tlak- 6 bar
Priemer sacej výtlačnej větve- 5/4"
Kabeláž- H07 RNF 4 × 1 mm
Dĺžka kábla -20 m
Max. teplota médiá- 35 ° C
Veľkosť balenia -210 × 170 × 870 mm
Hmotnosť -17 kg