Benzínová kosačka s pojazdom Weibang WB 455 SC 4in1 RL

Benzínová kosačka WEIBANG WB 455 SC 4in1 je určená pre menšie až stredne veľké travnaté plochy. Její neskutečná výbava, dizajn a kvalitné spracovanie z nej vyrábajú doslova perlu v tejto strednej triede travných mäsa s pochodom. Sekačka WEIBANG WB 455 SC 5in1 vyniká špeciálnym pevným a masívnym ocelovým šasiom.
 
Veľkou výhodou tejto kosačky je variabilita použitia funkcií 4 v 1, čo znamená, že kosačka môže zbierať posekanú trávu do koša, vylučuje traverziu zadným deflektorom a má pohon daný kovovou prevodovkou. Výhoda silného motora s rozvodom OHV o výkonu 5 HP a nože s veľkými lopatami (BIG BLADE) vám perfektne vyberie aj premenu mokrou trávou. Pogumované sandvičové kolesá sú uložené v dvojstranných kuličkových ložiskách, centrálne nastavenie výšky sečení je u tejto značky samozrejmosťou.
 
Veľkým nadstandardom u tohto sekačka je použitý špeciálna třecí spojka na nožoch pod mäsom, ktorá je schopná sklzu nožov pri stláčaní do pevnej obálky. Táto funkcia môže eliminovať škody na sekačke spôsobené nárazom nože do prekážky. Ergonomická rukojeť s ovládacími prvkami otáčok motora a špeciálnym povlakom na okraji sběrného koša, ktorý stimuluje prúd vzduchu, aby sa neprášilo na obsluhu. Ďalej je táto kosačka vybavená pevnými zadnými kolesami a sklopnou rukoväťou pre ľahké uskladnenie a prepravu. Masívne žači nôž s mohutnými vyhazovacími lopatami - veľkým košom a veľkým košom spolu so zaujímavou cenou robia z tohto sejačky WEIBANG WB 455 SC 4v1 kvalitný pomocník proti boju proti zelenému prvku.
 
Ďalším veľkým unikátom je motor, ktorý je medzi najlepšou spoločnosťou WEIBANG v danej triede. Jedná sa o profesionálný silný rozvodový motor OHV o výkon 5 HP a vysoký krútiaci moment 7 Nm - 139 ccm. Veľkou výhodou tohto motora je automatický sytič, tzn. že kosačku nastartujete kedykoľvek a kdokoľvek bez nutnosti na kosačce alebo motoru niečo nastavovať. Samostatné veľmi jednoduché ručné rozbehnutie zvládne bez problémov každá žena alebo starší človek. Ďalším profesionálnym prvkom, ktorému má kosačka disponuje je masívna kovová prevodovka s garantovanou dlhou životnosťou.
 
Novinkou kosačky je funkcia tzv. "CHYTRÉ ŘEŠENÍ", je ľahko čistiteľný, je možné ho očistiť, otáčať a postaviť na zadné špeciálne šachty, čím sa ľahko dostanete k podvozku, uloženiu náprav a prevodovke. Ergonomicky upravené madla sa dajú variabilne nastaviť do akejkoľvek výšky za pomoci profesionálnych masívnych celokovových rýchloupínacích zariadení. 
 
Technické parametry:
Vlastní pojezd: ANO
Motor: WEIBANG 5 HP
Model motora: 1P65FE-OHV 7 Nm - 139 ccm
Ovládání otáček motoru: ANO
Začiatok: ruční
Šírka sečení: 460 mm
Prevodovka: kovová
Centrálne nastavenie výšky: ANO, 25 - 75 mm
Třecí spojka nože: ANO
Mulčování: NE - na objednávku
Výhoz do boku: NE
Kuličková ložiska: ANO
Kola: 180/220 mm
Objem koša: 65l
Antivivibrace: ANO
Najvyššia rýchlosť: 4,4 km / hod.
Funkcia "Chytré riešenie": ANO
Kovové rychloupínáky madla: ANO
Podvozek: Kvalitní oceľ
Rozmery výrobku: 900 x 570 x 470 mm
Hmotnosť: 35 kg

 

Sekačku lze také velmi dobře uskladnit, snadně vyměnit nůž a také sekačku po práci vyčistit. Velmi snadná je také výměna nože a servisování. Sekačku lze otočit a postavit, tímto se velice snadno dostanete na spodní část žacího ústrojí, uložení náprav a převodovku.