Benzínová kosačka s pojazdom Weibang WB 506 SBV 6in1

Sekačka benzínová WEIBANG WB 506 SBV 6in1 je určená pre stredne veľké až veľké trávnaté plochy. Její neskutečná výbava, dizajn a kvalitné spracovanie z nej robia doslova perlu v tejto stredne vyššej kategórii travných mäsa s pojezdom.

Sekačka WEIBANG WB 506 SBV 6in1 vyniká špeciálnym pevným a masívnym ocelovým šasi. Veľkou výhodou tejto sekačky je variabilita použitia funkcií 6 v 1, čo znamená, že sekačka WEIBANG WB 506 SBV 6in1 dokáže zbierať posekanú trávu do koša, mulčuje, vylučuje bok, zadný deflektor a má variabilny pojezd daný 3 rýchlostnou radarovou prevodovkou. Výhoda silného motoru o výkonu 5 HP a nože s veľkými lopatami Vám dokážu perfektne vyčistiť a prerastať mokrou trávou.

Pogumované sandvičové kolesá sú uložené v dvojstranných kuličkových ložiskách, centrálne nastavenie výšky sečení je u tejto značky samozrejmosťou. Veľkým nadstandardom u tohto sekačka je použitý špeciálny frézovací spojka na nožoch na mäso pod nosičom, ktorá je schopná sklzu bruška pri vytiahnutí do pevnej obálky. Táto funkcia môže eliminovať škody na sekačke spôsobené nárazom nože do prekážky.
 
Ergonomická rukojeť s ovládacími prvkami otáčok motora a špeciálnym povlakom na okraji sběrného koša, ktorý stimuluje prúd vzduchu, aby sa neprášilo na obsluhu. Ďalej je táto sekačka vybavená pevnými zadnými kolesami a sklopnou rukoväťou pre ľahké uskladnenie a prepravu. Masívna žači nôž s mohutnými vyhazovacími lopatami - takzvaný BIG BLADE a veľký koš spolu s zaujímavou cenou robia z tohto mäsa kvalitného pomocníka s bojom proti zelenému prvku.
 
Ďalším veľkým plusom je skúsený americký motor B & S, jedná sa o silný motor s výkonom 6 HP a vysokým krútiacim momentom 8.5 Nm - 150 ccm Ďalším profesionálnym prvkom, ktorému disponuje, je masívna kovová variabilná meničová prevodovka s garantovanou dlhou životnosťou. Novinkou sekačky je funkcia tzv. "CHYTRÉ ŘEŠENÍ", je ľahko čistiteľný, je možné ho očistiť, servírovať a postaviť na zadné špeciálne šachty, čím sa ľahko dostanete k podvozku, uloženiu náprav a prevodovke. Ergonomicky upravené rukávy sa dajú variabilne nastaviť do akejkoľvek výšky za pomoci profesionálnych masívnych celokovových rýchloupínacích zariadení.

Technické parametry:

Vlastní pojezd: ANO
Motor: Briggs & Stratton 5 HP
Model motora: 625 E 8.5 Nm - 150 ccm
Ovládání otáček motoru: ANO
Začiatok: ruční
Šířka sečení: 510 mm
Prevodovka: kovová
Centrálne nastavenie výšky: ANO, 20 - 75 mm
Třecí spojka nože: ANO
Mulčování: ANO
Výhoz do boku: ANO
Kuličková ložiska: ANO
Koleso: 205/220 mm
Antivibrace: ANO
Objem koše: 70l
Rychlost pojezdu: variabilná daná variátorom 3,0-4,4 km / hod.
Podvozek: Kvalitní oceľ
Funkcia "Chytré riešenie": ANO
Kovové rychloupínáky madla: ANO
Rozmery výrobku: 1000 x 570 x 440 mm
Hmotnosť: 48 kg

 

Sekačku lze také velmi dobře uskladnit, snadně vyměnit nůž a také sekačku po práci vyčistit. Velmi snadná je také výměna nože a servisování. Sekačku lze otočit a postavit, tímto se velice snadno dostanete na spodní část žacího ústrojí, uložení náprav a převodovku.