Scheppach HCP 2600 benzínová tlaková umývačka 200 bar

Veľmi výkonná benzínová tlaková umývačka Scheppach HCP 2600 je univerzálny pomocník pre domácnosti, farmy, stavebné firmy, servisy a ďalšie prevádzky, určený na čistenie v podstate všetkých tvrdých povrchov, príjazdových ciest, nádvorí, múrikov, záhradného nábytku, vozidiel alebo lodí.

Možnosti sú takmer neobmedzené. Základom dlhej životnosti je silný motor s výkonom 4,4 HP, stabilné a krute odolná oceľová konštrukcia s kvalitnou povrchovou úpravou, heavy-duty mosadzné čerpadlo a nástavec k pištoli z nerezovej ocele.

Komfortnými prvkami sú potom veľké pojazdové kolesá, vďaka benzínovému pohonu nezávislosť na elektrickom zdroji, dlhá 7,5 m kvalitná tlaková hadica s držiakom na umývačke, úložný priestor na 5 rôznych trysiek, úložný priestor na tlakovú pištoľ a integrovaná nádobka na umývací prípravok.

Veľmi vysoký prietok 522 l/hod umožňuje naozaj dôkladné očistenie aj veľmi špinavých plôch napríklad aj z poľnohospodárskych alebo terénnych vozidiel pracujúcich v ťažkých podmienkach a takisto zabezpečuje dobrý oplach iz rozsiahlych plôch pri umývaní dlažby, múrov a pod.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Trysky: 0 °/15 °/25 °/40 °/tryska na saponát

Technické parametre:
Výkon motora - maximálny: 3.2/4.4 kW/HP
Typ motora: 4-taktný. OHV
Objem motora: 173 ccm
Max. tlak: 200 bar
Pracovný tlak (max.): 180 bar
Prietok: 522 l/hod
Max. teplota na vstupe: 50 ° C
Max. tlak vody: 10 bar
Objem palivovej nádrže: 0.9 l