Vibračné pěch Scheppach VS 1000

Vibračné dúchadlo Scheppach VS 1000 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí sa venujú stavebným prácam, či už stavajú dom, upravujú terén okolo chaty alebo sa živia stavebníctvom. Tento výkonný stroj ponúka skvelý pomer ceny a výkonu.

Vibračné ubíjacie zariadenie Scheppach VS 1000 je veľmi účinné pri ubíjaní piesku, štrku, hliny a rôznych zmesí a súdržných zemín. Okrem toho je vhodné aj na práce na miestach, ktoré sú s inými strojmi ťažko prístupné, ako sú práce okolo múrov, potrubí a výkopov . Stroj je vybavený pohodlným a jednoduchým ovládaním, ktoré je umiestnené na robustnom oceľovom ráme, ktorý zároveň chráni citlivé časti motora a prevodovky pred možným poškodením.

Vibračný ukladač Scheppach je vynikajúcou voľbou aj z hľadiska hmotnosti, pretože je dokonale vyvážený. Vďaka tomu je smerové vedenie stroja pri práci nadštandardne presné v tejto cenovej kategórii. Vďaka vysokej zhutňovacej sile 1000 kg je vhodný na širokú škálu rôznych aplikácií. Pohonná jednotka pochádza od jedného z najväčších výrobcov motorov na svete a je vybavená vylepšeným filtrom na prácu v prašných podmienkach. Stroj sa ľahko štartuje, motor je tichý, spoľahlivý a má priaznivú spotrebu paliva.

Na zvýšenie pracovného komfortu je rám pechoty namontovaný na masívnych antivibračných gumových segmentoch. Stroj sa dodáva s pojazdovými kolesami, ktoré výrazne uľahčujú jeho prepravu z miesta na miesto.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu.

Špecifikácie:

Typ motora Štvortaktný jednovalec
Objem motora (cm3) 196
Maximálny výkon motora (kW/HP) 4,8 / 6,5
Zapaľovanie elektronické
Objem palivovej nádrže (l) 3.6
Veľkosť plochy (mm) 345 x 285
Výška zdvihu (mm) 66
Počet zdvihov (zdvihy/min) 450 - 650
Zhutňovacia sila (kN) 10
Hĺbka zhutnenia (cm) 40 - 60
Systém tlmenia vibrácií Áno
Ochranný rám Áno
Hmotnosť (kg): 78.00
Rozmery (cm): 78 x 48 x 115