Vibrační deska ZI-RPE90C

Vibračná doska je vynikajúci nástroj na zhutňovanie rôznych povrchov a ciest na staveniskách, v záhradách a okolo domu. Táto jednosmerná doska sa pohybuje len dopredu, čo uľahčuje jej ovládanie a manévrovanie. Je vybavená celoplošným klinovým remeňom, ktorý poskytuje spoľahlivý pohon a znižuje riziko poškodenia.

Dôležitým prvkom je zdvíhací rám, ktorý umožňuje jednoduchú manipuláciu s doskou počas prepravy a skladovania. Okrem toho je doska vybavená celoplošne utesnenou doskou, ktorá poskytuje lepšiu ochranu pred vniknutím nečistôt a zabraňuje poškodeniu.

Vibračná doska sa štandardne dodáva s PU podložkou, ktorá poskytuje lepšiu ochranu povrchu počas zhutňovania. Tento materiál minimalizuje riziko poškriabania alebo poškodenia zhutňovaného povrchu, čím zabezpečuje perfektný výsledok a dlhú životnosť dosky.

S touto vibračnou doskou získate spoľahlivý a účinný nástroj na zhutňovanie rôznych povrchov. Je to praktické zariadenie, ktoré vám uľahčí prácu a zabezpečí profesionálne výsledky pri terénnych úpravách a na stavbách.

 

Štandardné vybavenie dosky:

  • Plnohodnotný klinový remeň
  • zdvíhací rám
  • bočne uzavretá doska
  • vibračná doska dodávaná s PU podložkou

Technické parametre:

Dĺžka dosky 500 mm
Šírka dosky 450 mm
Hĺbka zhutnenia 300 mm
Objem nádrže 3,6 l
Hmotnosť 88 kg
Palivo Bezolovnatý benzín
Výkon motora 4,8 kW
Hladina akustického výkonu L PA 103 dB (A)
Typ motora 1-valcový 4-taktný motor OHV
Odstredivá sila 15 kN
Maximálna rýchlosť posuvu 24 m/min
Vibrácie 4200 vpm