Zverák otočný s kovadlinou, 150mm, SG Iron

Zverák s kovadlinou so šírkou čeľustí 150 mm je výkonný nástroj vhodný pre pevné a bezpečné uchytenie materiálu. Tento otočný zverák je vyrobený z kvalitnej zliatiny SG Iron, ktorá zaisťuje vysokú pevnosť a odolnosť. Čeľuste sú tvrdené na tvrdosť HRC 50-54, čo zaručuje ich odolnosť proti opotrebovaniu a dlhú životnosť.

Zverák disponuje maximálnym roztvorením až 160 mm, čo poskytuje dostatočný priestor na uchytenie materiálu rôznych veľkostí. S vysokou upínacou silou až 25 kN je zaistená pevná fixácia materiálu počas vykonávania pracovných úkonov, čo umožňuje presné a spoľahlivé vykonanie práce.

Zverák s nákovou má hmotnosť 16 kg , čo prispieva k jeho stabilite a odolnosti. Táto robustná konštrukcia zaisťuje spoľahlivé a pevné uchytenie materiálu bez rizika pohybu alebo posunutia počas práce. Vďaka vysoko kvalitnému materiálu SG Iron je zverák odolný voči mechanickému namáhaniu a dlhodobému používaniu.

Zverák so šírkou 150 mm je ideálnou voľbou pre profesionálne dielne, kde sa vyžaduje pevné a spoľahlivé uchytenie pri širokej škále prác, vrátane zvárania, obrábania a montáže. Jeho výkonné vlastnosti a odolnosť umožňujú efektívne a bezpečné vykonanie prác vo vašej dielni alebo výrobnom prostredí.

Info : čeľuste tvrdené na HRC 50-54
Technické parametre: 150mm
Doplňujúci parameter : hmotnosť 16kg, roztvorenie až 160mm, upínacia sila až 25kN
Materiál: SG Iron