Zverák otočný s kovadlinou, 125mm, SG Iron

Zverák s kovadlinou o šírke čeľustí 125 mm , vyrobený z kvalitnej zliatiny SG Iron, je vynikajúcim nástrojom pre pevné a bezpečné uchytenie materiálu. Čeľuste tohto zveráka sú tvrdené na tvrdosť HRC 50-54, čo zaručuje ich odolnosť a dlhú životnosť. Vďaka kovadline je otáčanie čeľustí ľahké a plynulé, čo umožňuje rýchlu a presnú manipuláciu s pracovnými kusmi.

Zverák disponuje maximálnym roztvorením až 135 mm, čo poskytuje dostatočný priestor na uchytenie materiálu rôznych veľkostí. S upínacou silou až 17 kN je zaistená pevná a stabilná fixácia materiálu počas vykonávania pracovných úkonov. S hmotnosťou 12 kg je tento zverák stabilný a odolný, čo zaručuje spoľahlivosť pri používaní v dielni alebo výrobnom prostredí.

Materiál SG Iron je známy svojou vysokou pevnosťou a odolnosťou proti opotrebovaniu, čo prispieva k dlhej životnosti zveráka. Tento otočný zverák s nákovou je ideálnou voľbou pre profesionálnych remeselníkov, ktorí vyžadujú pevné a spoľahlivé uchytenie materiálu pri zváraní, obrábaní alebo montážnych prácach.

Zverák s kovadlinou o šírke 125 mm a vlastnosťami zodpovedajúcimi technickým parametrom je výkonným a spoľahlivým nástrojom pre širokú škálu prác. Jeho robustná konštrukcia, vysoká upínacia sila a odolnosť zaisťujú efektívne a bezpečné uchytenie materiálu vo vašej dielni alebo na pracovisku.

Info : čeľuste tvrdené na HRC 50-54
Technické parametre : 125mm
Doplňujúci parameter : hmotnosť 12kg, roztvorenie až 135mm, upínacia sila až 17kN
Materiál : SG Iron