Kondenzačná sušička Bamax AD25

Kondenzačná sušička Bamax AD25

Dokonale odstraňuje kondenzát a vlhkosť zo stlačeného vzduchu, čím zabezpečuje dlhšiu životnosť vašich strojov a nástrojov. Sušičky radu AD sú kombináciou aplikácie technických riešení s originálnym dizajnom, podporenou rozsiahlymi laboratórnymi testami a dosiahnutím cieľa inovatívneho vývoja.

Sušičky AD dosahujú vynikajúci výkon aj pri vysokých teplotách okolia. Vysoko účinný a ultrakompaktný výmenník tepla dokáže efektívne pracovať aj pri teplotách okolia do 45 °C a vstupných teplotách 55 °C, čo zabezpečuje zníženie poklesu tlaku stlačeného vzduchu.

Jednoduchá a ľahká obsluha. Vybavený časovým vypúšťaním kondenzátu. Maximálna teplota vstupného média 55 °C. Prevádzková teplota priestoru 5/ 45 °C. Štandardný rosný bod: 5 °C pri tlaku 7 barov. Predĺžte životnosť svojich strojov a nástrojov.

Sušiče AMD sú dimenzované tak, aby zodpovedali štandardným výkonom kompresorov. Napríklad. Vzduchovému kompresoru s výkonom 15 kW (20 HP) a teoretickým výkonom 2400 l/min pri tlaku 7 barov zodpovedá sušička AMD 25 s výkonom 2500 l/min. Preto nie je potrebné vyberať väčší model.

Technické parametre:
Prietok : 115 m3/h
Tlak : 16 barov
Pripojenie : 1"
Napätie : 220 V
Odporúčané pre kompresory : 15 kW
Rozmery (Š × H × V) : 350 x 420 x 740 mm
Hmotnosť : 34 kg