Analogový pneuhustič TG 01

Analógová hustilka TG 01 je moderný nástroj na hustenie pneumatík s ľahkou konštrukciou a dobre čitateľnou stupnicou. Stupnica má rozsah od 0 do 12 barov a je umiestnená v kruhovom dizajne pre ľahkú čitateľnosť. Tento hustilka pneumatík je vyrobená z odolného technického plastu, ktorý je chránený gumovým krytom odolávajúcim mechanickým nárazom.

Hustilka je vybavená vysokotlakovou hadicou s dĺžkou 1,8 m, ktorá je zakončená pákovou eurokoncovkou na jednoduché pripojenie k pneumatike. Tento nástroj umožňuje nahustenie pneumatiky stlačeným vzduchom, vypustenie vzduchu z pneumatiky a presné meranie tlaku v pneumatike. Vďaka svojmu rozsahu tlaku je vhodný na použitie na osobných aj nákladných vozidlách.

Dôležitou vlastnosťou hustilky TG 01 je možnosť kalibrácie, ktorá zaručuje presnosť a spoľahlivosť pri meraní tlaku v pneumatikách. Pomocou tohto nástroja možno ľahko a presne kontrolovať a nastavovať tlak v pneumatikách, čo prispieva k bezpečnosti a optimálnemu výkonu vozidla.

Celkovo je analógový hustilka pneumatík TG 01 praktický a spoľahlivý nástroj na hustenie a meranie tlaku v pneumatikách osobných a nákladných vozidiel. Jeho robustná konštrukcia, čitateľná stupnica a možnosť kalibrácie zaručujú presnosť, jednoduchosť a dlhodobú použiteľnosť.

Technické údaje:

  • Presnosť merania: 0,07 bar
  • Maximálny vstupný tlak: 12bar / 170psi / 1200kPa
  • Dĺžka hadice: 1,8 m
  • Hmotnosť (bez hadice): 350 g