Tlaková maznica FPS PRO Automatik

Tlakový mazací stroj FPS PRO Automatik je vysoko účinný nástroj na mazanie rôznych mechanizmov a komponentov. Tento mazací stroj je určený na použitie so 400 g kartušami alebo umožňuje priame plnenie mazivom.

Jednou z hlavných výhod tohto zariadenia je jeho funkcia nepretržitého mazania pri držaní spúšte, ktorá umožňuje jednoduché a účinné nanášanie maziva na požadované miesto. Tým sa zabezpečuje optimálne mazanie a ochrana mechanizmov pred opotrebovaním a trením.

Tlakový mazací prístroj FPS PRO Automatik je vybavený 400 mm dlhou hadicou, ktorá mu umožňuje dosiahnuť aj na ťažko prístupné miesta a vykonávať mazanie s presnosťou a komfortom.

Z hľadiska technických údajov má tlakový mazací stroj spotrebu vzduchu 0,5 /zdvih a maximálny tlak 8 barov. Je tiež ľahký s hmotnosťou 1,6 kg, čo zabezpečuje jednoduchú a pohodlnú manipuláciu s nástrojom.

Tlakový mazací stroj FPS PRO Automatik je ideálnou voľbou pre mechanikov, pracovníkov údržby a iných profesionálov, ktorí potrebujú spoľahlivé a účinné zariadenie na mazanie rôznych aplikácií.

Technické údaje:

  • Spotreba vzduchu 0,5 /zdvih
  • Maximálny tlak 8 bar
  • Hmotnosť 1,6 kg