Priamočiara píla WORX Professional WU469

Priamočiara píla je praktickou pílou pre rezanie rôznych druhov materiálov. Pri svojej nízkej hmotnosti umožňuje priamočiara píla rýchle rezanie dreva, lamino dosiek, plastov, plechov, ocele, ľahkých kovov. Dodávané vrátane 3 pílových listov. Píla má 3 pozície predkmitu. Systém výmeny pílového listu bez použitia iného náradia. Exkluzívny systém predkmitu poskytuje vysokú kvalitu rezu. Plynulú reguláciu. Kompaktný, ľahký, vyvážený dizajn.
 
Výhody:
Nastaviteľné polohy predkmitu
ergonomická rukoväť
Vývod na odsávanie pilín
Aretácia spínača
hliníková doska
Vodiace paralelné pravítko
Prípoj na odsávanie prachu
 
Glide Stroke
Exkluzívne Glide Stroke mechanizmus poskytuje vysokú kvalitu rezu s polovičnou výškou než má štandardné priamočiara píla.
 
Contour
Potrebujete urobiť rez pod kuchynským drezom, ale je tu veľmi málo miesta? Nie je problém. Nová priamočiara píla Worx Contour vás vezme do miest, kam iná priamočiara píla nemôže. A nie je to len o tom, dostať sa do úzkych miest. Contour má tiež nižšie ťažisko a rukoväť, ktorá padne prirodzene do vašej ruky. To znamená, že máte lepšiu kontrolu a manévrovacie možnosti v každom použití, či už v úzkych priestoroch alebo mimo nich.
 
3-metrový kábel
Ďalšie jasná výhoda! Napájací kábel, ktorý je ešte dlhšia, než bežne, umožňuje pracovať voľnejšie a predovšetkým bez použitia neskladných predlžovacích káblov.

hliníková doska
Rovnako ako pre budovy, aj pre kvalitné náradie platí, že musí mať pevné základy. Pozrime sa napríklad na brúsky Worx! Na rozdiel od bežných plastových základní poskytuje základňa z liateho hliníka špičkovú rovinu a stabilitu pre náradie, čo znamená lepší a rovnejší povrch. Hliník tiež odvádza teplo vytvárané trením, čím znižuje riziko poškodenia brúseného materiálu. Áno, treba toho krásneho starožitného stolíku, ktorý práve reštauruje!
 
Variable speed
Ako už viete rovnaká rýchlosť nie je vhodná pre každú prácu. Vŕtanie v kove vyžaduje nižšiu rýchlosť, inak bude výsledkom spálený vrták a dym. Ale skúste použiť rovnakú nízku rýchlosť pri vŕtaní do betónu - vyvŕtanie otvoru vám môže trvať týždeň. Stroje Worx ponúkajú široký rozsah prednastavených rýchlostí, ktoré vám dávajú voľnosť výberu správnej rýchlosti pre vašu prácu.
 
Tool free blade change
Už žiadne hľadanie stratených kľúčov alebo zápasenie s nevhodnými maticami a skrutkami. Mechanizmus výmeny nožov bez nutnosti použitia ďalších nástrojov. Worx umožňuje vymieňať nože priebehu niekoľkých sekúnd. Takisto udržuje nože pevne utiahnuté a zaistené počas rezania.

Technické parametre:

Príkon 600 W / 230 V
Počet kmitov 800 - 2 800 /min.
Max.prerez drevo 90 mm
Max.prerez kov 10 mm
Nastavenie uhlu 0 - 45 °
Zdvih 24 mm
Hĺbka rezu v hliníku 20 mm
Upnutie plátku tvar T