Chvostovka WU404 WORX Professional

Píly ocasky, pri osadení vhodným listom možno pílu použiť na ľubovoľné prírezy mäkkého i tvrdého dreva a nábytkových dosiek, trámov, hranolov a líšt. S hrubšími hrubozubými listy možno orezávať treba aj konáre stromov. S jemnými zuby môžu rezať plech, plastové dosky, vlnitý eternit, polystyrénové bloky a vyrezávať priame aj krivkové tvary. Chvostovkou možno odrezať napr. Vyčnievajúce vodovodné či plynovodnej rúrku priamo pri stene.
 
Spätné rázy pri vibráciách sú pomocou systému VibraFree prenášané späť na pracovný pohyb a zvyšujú tak účinnosť práce až o 100% oproti bežným technológiám. Tento dômyselný systém zároveň zabraňuje prenosu vibrácií na ruky a šetrí tak vaše zdravie.
 
Dodávané s pílovými listami v kufri.
 
Vibrafree
Pomalšie nemusí byť vždy bezpečnejšie. Čo môže platiť pre riadenie auta, môže byť opakom pri práci s Worx bezvibračním náradím. Bezvibračný náradie rapídne zvyšuje vašu produktivitu, až na 100%, zatiaľ čo udržuje spätné vibrácie extrémne nízke. Ako je to možné? Technológia aktívneho rušenia vibrácií vracia vibrácie späť do obrobku miesto do vašej ruky a tým maximalizuje silu, ktorá ide do brúsenia.
 
Hliníková prevodovka
O plastu sa hovorí, že je to univerzálny materiál. Možno je to pravda, ale rozhodne to neplatí o prevodovke - tej najdôležitejšie súčasti vášho náradia! Tlakovo odlievaná hliníková prevodovka zaručuje skvelú stabilitu vnútorných mechanizmov a lepšie odvádzanie tepla, čo má za následok dlhšiu životnosť náradia.
 
3-metrový kábel
Ďalšie jasná výhoda! Napájací kábel, ktorý je ešte dlhšia, než bežne, umožňuje pracovať voľnejšie a predovšetkým bez použitia neskladných predlžovacích káblov.
 
Serviceable brushes
Táto funkcia umožňuje vymieňať opotrebované kefky v motore bez celkovej demontáže stroja (ako sami viete, najťažšie je zmontovať stroj zase dohromady - vždy zostáva nejaký skrutku navyše). Pri strojoch s vymeniteľnými kefky stačí odskrutkovať, vymeniť kefku, naskrutkovať späť - a výmena je hotová.
 
Variable speed
Ako už viete rovnaká rýchlosť nie je vhodná pre každú prácu. Vŕtanie v kove vyžaduje nižšiu rýchlosť, inak bude výsledkom spálený vrták a dym. Ale skúste použiť rovnakú nízku rýchlosť pri vŕtaní do betónu - vyvŕtanie otvoru vám môže trvať týždeň. Stroje Worxnabízejí široký rozsah prednastavených rýchlostí, ktoré vám dávajú voľnosť výberu správnej rýchlosti pre vašu prácu.
 
Tool free blade change
Už žiadne hľadanie stratených kľúčov alebo zápasenie s nevhodnými maticami a skrutkami. Mechanizmus výmeny nožov bez nutnosti použitia ďalších nástrojov. Worx umožňuje vymieňať nože priebehu niekoľkých sekúnd. Takisto udržuje nože pevne utiahnuté a zaistené počas rezania.

Technické dáta:

Príkon 1200 W / 230 V
Otáčky 3000 /min.
Max.prorez drevo a plast 275/150 mm
Max.prorez kov 13 mm
Pohyb pilového listu 32 mm

Váhy a miery:

Celková váha vrátane obalu 7.2 kg
Čistá váha 4.4 kg