Kolísková /cirkulárka 400V HS 730

Musíte každý rok porezať niekoľko"kubíkov" dreva a potrebujete k tomu vhodného pomocníka? Kolísková píla Scheppach HS 730 je špičková a dostatočne bezpečná cirkulárka, ktorá dokonale splní Vaše požiadavky. Cirkulárka sa skvele hodí pre každého vlastníka chat, rodinných domov alebo menších venkonvských hospodárstva, ktorý cez zimu kúri drevom. Užívatelia tiež oceňujú veľmi rýchlu prácu v pohodlnej a vzpriamenej polohe. Celý proces rezania prebieha tak, že vložíte guľatinu, polokulatinu alebo doska do podávača, ktorý uchopíte pomocou madla a ľahkým prítlakom proti pílovému kotúču drevo odrežete.

Srdcom píly je kvalitný TCT pílový kotúč, ktorý disponuje veľkým priemerom 700 mm a zuby z tvrdokovu, ktoré majú dokonalý tvar zaisťujúci hladké rezanie. Potrebujete cirkulár, u ktorej si môžete byť istí dlhou životnosťou? Aj tieto požiadavky Scheppach HS 730 spĺňa, a to predovšetkým vďaka kotúčmi, ktorý má veľmi bohato dimenzované uloženie bez vôle posilňujúce jeho odolnosť.

Píla je tiež vybavená pružinovým systémom, čo znamená, že sa podávač (kolíska) automaticky vráti do východiskovej polohy. Tvar a špeciálne výstupky na kolíske neumožňujú pretáčaniu polien pri rezaní a tvar taktiež prispieva k veľkému prerezu guľatiny 240 mm.

Ide Vám v prvom rade o bezpečnosť práce? Potom Vás určite poteší, že je stroj odolný voči preklopeniu, má bezpečnostný vypínač a kotúč je vybavený účinnou brzdou. Zvárané oceľové profily, ktoré sú ošetrené kvalitným práškovým lakovaním, sú veľmi stabilné v krute a celá píla je dimenzovaná na dlhý, bezstarostný prevádzku aj pri zvýšenej záťaži, čo len dokazuje vysokú odolnosť a výdrž tohto stroja.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:

Typ motora 400 V/50 Hz
Príkon (W) 4500
Otáčky (ot/min) 1490
brzda kotúča áno
Priemer kotúča (mm) 700
Vnútorný priemer kotúča (mm) 30
Počet zubov kotúča (z) 40
bezpečnostný spínač áno
Priemer polena (cm) 24
Hmotnosť (Kg): 82.00
Rozmery (cm): 115 x 74.5 x 108.5