Nabíjacia stanica GYS GYSFLASH 30-12HF

Invertorová automatická nabíjačka klasických, gélových, AGM batérií atď. 12 V (10-400 Ah) s extrémne nízkou hmotnosťou, vysokou technickou úrovňou a jednoduchým, intuitívnym ovládaním. Je koncipovaná na báze vysokofrekvenčné invertorovej technológie. Výhodou je mikroprocesorom riadené nabíjanie (100%) i najnovších druhov štartovacích batérií (vr. Gélových, AGM atď.) Špecificky upravený nabíjací prúd optimalizuje životnosť batérie, zaručuje ochranu elektronických komponentov proti prepätiu a preťaženiu. Nabíjací proces je rýchlejší než u klasických nabíjačiek.
 
5 módov:
Nabíjanie: všetky bežné druhy batérií 12 V (10 Ah až 400 Ah)
Diagnostický modus: nabíjačka umožňuje počas vykonávané diagnostiky napájania (13,5 V) všetkých elektronických zariadení až do 30 A (chladenie motora, elektrické ovládanie okien, palubný elektronika atď.) Pri vypnutom / neběžícím motora. Diag +: nastaviť možno diagnostické napätie v rozmedzí 12 V až 14,8 V.
Modus showroom: Vozidlo stojí s vypnutým motorom vo výstavnom priestore umožňuje prúdovú kompenzáciu počas predvádzania rôznych funkcií (ovládanie okien, kúrenie, nastavenie vonkajších zrkadiel a pod.) Konštantným prúdom až do 30 A pri nastaviteľnom napätie 12 V až 14,8 V.
Modus výmeny batérie: nabíjačka zaisťuje stabilné elektrické napájanie (12,9 V), napr. Ako záložný zdroj pre napájanie palubnej siete po dobu vymontované / odpojenej batérie vozidla, aby nedošlo k strate parametrov uložených v pamäti elektronických komponentov.
Modus prúdového napájania: nabíjačka môže slúžiť ako výkonný zdroj jednosmerného napätia, kedy napätie a prúd sú regulovateľné (2-30 V / 2-30 A)

Zvláštne funkcie:
automatický nový štart (po prerušení napätia)
kontrola a kalibrácia káblov
blokovací mechanizmus v móde Showroom (zabraňuje riziku vybitie batérie - optimálna napr. pre vozidlá v showroomoch, v garážach a pod.)
možnosť zjednodušeného nabíjania v móde Easy
automatický modus SOS Recovery pre sulfatovaný batérie, umožňujúci oživenie a znovunabitie batérií, u ktorých už začal proces sulfatácia článkov
ochrana proti skratu a prepólovaniu
žiadne vonkajšie vetranie, žiadne vniknutiu prachu z tohto dôvodu
malé, optimalizované rozmery s výškou 105 mm, umožňujúci používanie nabíjačky pod vozidlom
vysoká prevádzková spoľahlivosť a životnosť
 
V cene nabíjačky:
nabíjacie káble 2 x 2,5m / 6 mm2
 
Technické parametre:
Napájacie napätie: 50 / 60Hz 230 V
Kapacita autobatérie pre nabíjanie (Ah): 10-400 Ah
Nabíjací prúd (A) - maximálna: 30 A pri 100% zaťažení nabíjačky
Napätie autobatérie: 12V
Výkon nabíjačky pre nabíjanie: 500 W
Hmotnosť nabíjačky: 3,8 kg
Rozmery (cm): 30x29,5x10,5 (výška) cm
Poistka: 40 A
SOS regeneračný nabíjací program: ÁNO
Trieda krytia: IP 21