Bezolejový kompresor Scheppach HC 06

Kompresor Scheppach HC 06 je ľahký, ľahko prenosný a praktický kompresor, ktorý disponuje tlakovou nádobou s objemom 6 la silným motorom 1200 W. Moderná bezolejové technológia zaručuje minimálnu potrebu na údržbu.

Využitie kompresora nájdeme v bežných domácich dielňach a tiež u remeselníkov, ktorí ocenia nízku hmotnosť a jednoduchý transport. Bezolejový kompresor je vďaka vzdušníka vhodný na bežné nafukovanie pneumatík, lôpt, matracov, bicyklov a zároveň má užívateľ možnosť pripojiť k vzdušníka aj sponkovačku, striekaciu pištoľ (air brush), ofukovacia pištoľ atď.

Bezolejová technológia navyše umožňuje aj tlakovanie výčapných zariadení. Vyššie tlaku sa dá jednoducho nastaviť otočným ovládačom a pomocou vstavaného manometra sa dá tiež ľahko kontrolovať. Stroj je vybavený veľkým madlom, háky pre ľahké namotanie prípojného kábla a pre dobrú stabilitu aj nohami s gumovými pätkami.

Bohatá sada šesťdielneho príslušenstva je súčasťou základného vybavenia kompresora, takže je možné ho bez ďalších peňažných výdavkov začať okamžite používať. Nástroje šesťdielnej sady sú vyrobené z kvalitných zliatin kovov a dajú sa jednoducho pripojiť na rýchlospojku kompresora.

Obsah sady:

  • Praktická ofukovacia pištoľ pre čistenie a vysúšanie vysokým prúdom vzduchu
  • Pištoľ na plnenie pneumatík s manometrom s gumovou ochranou, duálny stupnicou (bar/PSI) a výpustným tlačidlom
  • 5 m špirálová hadica pre jednoduché prepojenie nástrojov
  • 3 rôzne druhy trysiek pre najbežnejšie typy ventilov
Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .
 

Technické parametre:

Príkon (W) 1200
Objem vzdušníka (l) 6
Max. tlak (bar) 8
Sací výkon (l/min) 192
Regulácia pracovného tlaku áno
Typ motora 230 V, 50 Hz
Hmotnosť (Kg): 9.80
Rozmery (cm): 35.5 x 34.5 x 30.5