Invertorová elektrocentrála SG 2000

Elektrocentrála SG 2000 od Scheppachu je skvele vybavený, moderné, tichý a skladný zdroj toho najkvalitnejšieho prúdu, ku ktorému môžete bez obáv pripojiť nielen bežné spotrebiče, ale aj tá najcitlivejšia elektronické zariadenia. Invertor je postavený na najmodernejšej technológii. Motor je prepojený s alternátorom, vyrábajúcim striedavý prúd. Ten však, ako u bežných generátorov, nenapája spotrebiče priamo, ale je najskôr opätovne transformovala na jednosmerný prúd a potom je pomocou najmodernejšej elektroniky, mikroprocesora a high-tech magnetov znovu prevedený na striedavý prúd.

Vďaka riadenému prevode je krivka tohto prúdu neobyčajne hladká a pravidelná a nemôže byť ovplyvnená treba kolísaním otáčok motora, ako u iných centrál. Na takýto generátor môžete bez obáv pripojiť nielen bežné elektrické náradie, zdroje svetla, chladenie piva, ale aj všetky spotrebiče, ktoré obsahujú mikroprocesor, citlivý na kvalitu prúdu - telefóny, počítače, tlačiarne, herné konzoly, moderná kuchynská zariadenia a pod.

Ďalšou výhodou generátora Scheppach je technológia úspory paliva, kedy si motor pri nízkej záťaži sám upraví otáčky. Vďaka tomu je možné dosiahnuť úsporu paliva až 40% oproti bežným generátorom. Ďalšou užitočnou vlastnosťou stroja, ktorá chráni motor pred zničením alebo drahou opravou je funkcia automatického vypnutia v prípade, že poklesne hladina oleja v motore pod požadovanú hranicu a tiež ochrana proti preťaženiu. Ak generátor užívate v kempe, na lodi, v karavane alebo na vonkajšie párty, oceníte veľmi nízku hlučnosť agregátu, ktorá patrí ku špičke. Nežiaduce vibrácie sú tiež utlmené gumovými topánkami. Veľké madlo je skvelé pri prenášaní a kompaktný dizajn usporí veľa skladovacieho miesta.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:

Trvalý výkon Pnenn (S1) (230 V): 1600W
Max. výkon Pmax (S2 2 min) (230 V): 2000W
Typ motora: benzínový, 1-valec, 4-takt, vzduchom chladený
Objem motora (ccm): 105.6
Výkon motora - maximálna (kW/HP): 2/2,7
Štartovanie: ručné
Palivo: bezolovnaté
Objem palivovej nádrže (l): 3.2
Spotreba paliva (centrály) (l/hod): cca 1,07
Regulácia napájanie: digitálny invertor
Výstupné napätie: 2x230 V striedavý, 1x12 V jednosmerný
Výstupná frekvencia (Hz): 50
Menovitý prúd: 7 A (230 V)
Ochrana proti preťaženiu: Áno
Kontrolka nízkej hladiny oleja: Áno
Druh krytia: IP 23M
Hmotnosť (Kg): 20.00
Rozmery (cm): 51 x 29.5 x 44