Scheppach DH 1000 PLUS vŕtacie / sekacie kladivo 4,2 kg

Moderný, kompaktný a výkonné vŕtacie kladivo Scheppach DH 1000 PLUS je skvelým pomocníkom pri všetkých bežných stavebných úlohách.

Kladivo je z novej generácie strojov, ktoré majú inovatívny systém mechanizmu úderu vyvíjajúci až o 20% vyššiu energiu úderu, než je bežné. Kombinácia malých rozmerov, spoľahlivého systému uchytenia SDS Plus, regulácia rýchlosti a nízkej hmotnosti robí z tohto kladivá univerzálneho pomocníka pri práci vyžadujúcej vŕtaní alebo sekanie v murive, betónu alebo drevu.

Kladivo je možné prepnúť veľkým otočným prepínačom do štyroch módov - vŕtanie (pre vŕtanie do dreva, plastu alebo kovu), vŕtanie s príklepom (pre vŕtanie do betónu, tehál alebo muriva), sekanie (odstraňovanie dlaždíc, čistenie plôch od náliatkov, sekanie vedenie pre káble a pod.) a nastavenie polohy sekáča do požadovanej polohy.

Aby bol komfort pri práci čo najvyššia, je stroj vybavený nastaviteľnou rukoväťou, protišmykovým držadlom, účinným antivibračným systémom znižujúcim vibrácie až o 30% a LED indikáciou zapojenie do elektriny. Upnutie systémom SDS Plus zabezpečí jednoduchú, rýchlu a pohodlnú výmenu nástroja bez nutnosti použitia náradia. Kvalitná prevodovka je uložená a chránená v kovovej skrini.

Stroj sa štandardne dodáva s pevným plastovým kufrom, prídavnou rukoväťou, dvoma kosci, tromi vrtáky, hĺbkovým dorazom a prípravkom na zachytenie prachu.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:
Príkon: 900 W
Energia úderu: 3.5 J
Počet úderov: 0-4300 úd/min
Otáčky: 0-850 ot/min
Skľučovadlo: SDS plus
Vŕtanie do ocele: 13 mm
Vŕtanie do betónu: 28 mm
Vŕtanie do dreva: 35 mm
Typ motora: 230 V. 50 Hz